Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Problem z uruchomieniem gry

szatan999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W dniu wczorajszym kupiłem GTA V, instalacja przebiegła sprawnie wszystko super lecz po zalogowaniu się do Social Club musiałem pobrać następne 24 GB... Co chwilę wyskakiwał błąd że utracono połączenie z serwerami zacząłem szukać sposoby aby szybciej się pobierało, znalazłem aby dodać napisz " -noChunkedDownload " w skrócie na pulpicie o dziwo wszystko ładnie się pobrało przez noc. Po pobraniu i instalacji tej aktualizacji wyskoczyło że można uruchomić grę po uruchomieniu wczytuj się długo i ponownie wraca do komunikatu że można ją uruchomić. Postanowiłem usunąć w/w napis i uruchomić pierwotnie tak jak przez zmianą pokazało się że gra zaczęła pobierać jeszcze jakiś plik o wadze około 3 GB ale że oczywiście serwery się co chwilę wyłączają nie da się tego pobrać bo "cofa " pobieranie do początku... Proszę i pomoc co zrobić czy instalować wszystko jeszcze raz czy są jakieś inne alternatywne strony z tymi aktualizacjami żeby można je było pobrać z innego źródła i później zainstalować bo z tymi serwerami to jest tragedia...

Poniżej wklejam jak to wygląda.

GTA - Błąd.jpg

GTA - Pobieranie.jpg

Niby działa.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też tak miałem , spróbuj od nowa zainstalować i musisz czekać niestety aż instalacja dobiegnie końca , te serwery ich często są właśnie zapchane czy tam coś robią , miałem tak 3 razy , musisz też patrzeć na sociala czy serwery działają czy nie ma czasami przerwy technicznej.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...