Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Huawei P10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm budżet teoretycznie nie ograniczony tylko szkoda mi wydać duże pieniążki na telefon typu 2,2.5k+

Z tego co widzę Huap10 normalny (czyt. nie lite) kosztuje 1300/1400/1500zł i taki własnie budżet chcę przeznaczyć. Biorę na umowę jak zawsze więc jakąś część wpłacam a pozniej spłacam co miesiąc.

Opublikowano

Zobacz Pocophone F1. Z tego co piszą na internecie to nie ma najlepszego aparatu, chociaż ja przez dość krótki czas używania go nie narzekam :) wersje 6/64 wyrwiesz za 1500 cebulionów

Opublikowano

P10 to nie jest aktualnie najlepszy wybór, jeśli chodzi o wydajność. Na plus na pewno aparat, jako jeden z niewielu w tym budżecie oferuje optyczną stabilizację obrazu. Mówisz że bierzesz na umowę - ratalną czy abonament u operatora?

Jeśli aparat może być nieco gorszy kosztem wydajności urządzeniea, to tak do 1500 zł najlepiej wypadnie coś właśnie od Xiaomi, wyżej wspominany Pocophon F1 - ogromny ekran, praktycznie bezramkowiec. Do tego spora bateria, 4000 mAh, najmocniejszy obecnie procek Snapdragona na rynku, wydajny układ graficzny. O szybkie działanie nie musisz się tutaj martwić. Stabilizacja co prawda jest, ale tylko elektroniczna. Czytałem że daje radę, ale nie miałem okazji przetestować.

Opublikowano

Aby kupić Xiaomi z optyczną stabilizacją obrazu trzeba byłoby celować w Mi 8 - a te kosztują już niestety około 2 tys. złotych. Jeżeli zależy Ci na dobrym foto i bardzo dobrej baterii to Pocophone F1 to najlepsza opcja. Jeżeli jednak jesteś w stanie pójść nieco na kompromis z baterią (i procesorem), ale mieć lepszy aparat to polecam Xiaomi Mi A2 - który ma lepsze rozwiązania foto od F1, co prawda słabszy procesor, ale i tak taktowany bardzo wysoko. Bateria to 3000 mAh, jednak pamiętać należy, że smartfon nie jest obciążony nakładką, w testach na żywotność nie wypada wcale tak źle. No i kupisz go za ok. 1000 zł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...