Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start od nowa oraz pytania

WildTurkey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Chciałbym zacząć grę od nowa w Metka po raz kolejny. Ostatni raz to grałem chyba w 2013 roku wiec trochę chyba przegapiłem. 

Chce zacząć grę na tym nowym PL serwie Jawa... i czytam i nie wiem czy się opłaca?  Jest z kim pograć? Ludzi chodzą na DT? Jest dobry handel? Jest z kim poexspic? 

A no zobaczyłem ostatnio ze Metina da rade odpalić na Steamie, i teraz się pytam czy jest jakiś nowy globalny serwer? Bo widziałem na jakiejś stronie ze nowy serwer z nowym patchem wyszedł? Ale w jakim kraju i kiedy to nie wiem? 

Z góry dzięki. 

Opublikowano

Nie opłaca się w ogóle grać na PLu biorąc pod uwagę ile jest znośnych privów, a już zwłaszcza na jawie gdzie grają same boty i rynek jest przez nie rozwalony.

Jak chcesz grać na hardzie to w sumie mogę polecić tylko zagraniczny wom2.org bo tamidia to dno jest jeszcze ravia i deveria ale tam mało ludzi tak więc pozostaje mi tylko polecić s2.vesteris.pl chociaż to nie do końca hard tylko medium/hard ale też gra się bardzo przyjemnie, serwer stoi dopiero ~17 dni

• Aive zmienił(a) tytuł na Start od nowa oraz pytania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...