Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Autokill Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm...

1- Znajdź sposób aby obejść GG

2- Rozpracuj protokół komunikacji Cli -> Serv oraz Serv -> Cli

3- Potem poprostu jak dostaniesz pakiet że mob jest w twoim zasięgu

to wygeneruj pakiet potem dodaj sumke i wyślij do serv'a

No i masz ak do Mu - ;]

Jeśli chodzi o język programowania to możesz do tego zastosować C++, Obj Pascal'a czy też np. AutoIT ;]

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie gralem w MU, moze 3 razy widzialem jak kumpel w to gral, ale z tego co slyszalem to tam piornik trzymajacy przycisk na myszce sluzy jako bot ^^

a co do napisania bota, mam rozumiec ze GG to jakis system anty haxiorski? Mozesz przechwycac pakiety klient <-> serwer i na podstawie ich operowac myszka przez komunikaty, nasladujac ludzkie zachowanie. wtedy zaden system nie wykryje tego jako bota

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Nigdy nie gralem w MU, moze 3 razy widzialem jak kumpel w to gral, ale z tego co slyszalem to tam piornik trzymajacy przycisk na myszce sluzy jako bot ^^

a co do napisania bota, mam rozumiec ze GG to jakis system anty haxiorski? Mozesz przechwycac pakiety klient <-> serwer i na podstawie ich operowac myszka przez komunikaty, nasladujac ludzkie zachowanie. wtedy zaden system nie wykryje tego jako bota

1. pakiety są kodowane.

2. pakiety są sprawdzane checksumem.

3. jest game guard.

sprawa nie jest taka banalna.

Opublikowano

1. No z tym sie trzeba bylo liczyc :P

2. Pakiety nie ulegly by zmianie

3. Korzystajac z komunikatow nasladujemy uzytkownika (cos jak w autoicie tylko ze duzo lepiej :P), nie injectujemy zadnego dlla

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...