Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Bot NG 8.22

Felonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbę mógł by ktoś napisać poradnik jak samemu zcrakowac TibiaBot NG?

Szukałem tu ale jest tylko do Tibii 8.11, Też ktoś napisał żeby wrzucić jakiegoś hook.dll ale tylko tyle napisał nic więcej.

Mógł by ktoś z tond napisać jak zcrakowac albo jak uzyskać klucz pomijając allegro.

Z góry dzięki

Proszę o konkretne odpowiedzi.

Opublikowano
Witam mam prośbę mógł by ktoś napisać poradnik jak samemu zcrakowac TibiaBot NG?

Szukałem tu ale jest tylko do Tibii 8.11, Też ktoś napisał żeby wrzucić jakiegoś hook.dll ale tylko tyle napisał nic więcej.

Mógł by ktoś z tond napisać jak zcrakowac albo jak uzyskać klucz pomijając allegro.

Z góry dzięki

Proszę o konkretne odpowiedzi.

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=11849 tu jest ściągasz wersje 4.5.0 i robisz co tam pisze a potem ściagasz najnowszą wersje.. Z najnowszej wersji kopiujesz plik hook.dll i wklejasz do tibie 4.5.0 I już masz ;p

P.S

Jak będziesz instalował tibiebot ng najnowszą to zainstaluj gdzie indziej niż 4.5.0 np jak masz 4.5.0 na system c

to 8.22 na d zainstaluj jakby coś nie działało pisz

Sho%20Yer.png
Opublikowano

To poszukaj skryptów na stronie TibiaBot NG. Jest tam tego pełno, a od ctrl+c ręka nie boli.

Life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas.

Ia zlóham mózycek s kejgenuw!!1

"Mi tuu iks de"

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...