Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo zacinający się metin

Kabanos Endomorfik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od pewnego czasu bardzo zacina mi się metin. Nie jestem laikiem więc rzeczy typu sklepy itp ogarniam. Problem leży w tym, że mam kartę graficzną 3 GB i nie powinno być zadnej scinki nawet w m1 na full sklepy z nazwami, a najgorsze jest to że dzieje sie to wlasnie tylko na tej karcie * na starej 1gb odpalam full m1 na sklepach i żadnej scinki * a na 3 GB nie mogę chodzić :/ Nie wiem o co chodzi i co mogę z tym zrobić. Sterwoniki najnowsze wszystko jak powinno być

FX 8350 + Radeon HD 7950

Opublikowano
Dnia 16.10.2018 o 23:40, Strik3r. napisał:

Karta jest jeszcze na gwarancji?

Nie sprawdził poprzez programy diagnostyczne karty graficznej a Ty już go wysyłasz na gwarancję. 

Co do tematu, sprawdź w confingu czy masz ustawione na GPU, CPU czy auto. Następnie sprawdź jak Ci lepiej działa, wyłącz cienie, w menadżerze zadań---> procesy kliknij prawym na metin2client.exe i tam będzie piorytet i daj na wysoki. Jak nic nie pomoże to będziemy próbowali coś dalej działać. 

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...