Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goblin Slayer

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś czyta/czytał? Obejrzałem sobie - kompletnie nie wiedząc na co się piszę - pierwszy odcinek anime i szczerze nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony cieszę się, że to nie jest kolorowe fantasy z mocą przyjaźni, ale z drugiej strony fabuła nie zapowiada się na jakąś rozbudowaną - ktoś coś wie czy warto w to brnąć? Trochę dużo się odpierdoliło jak na jeden odcinek, a nie chciałbym, aby ta seria skupiała się tylko na mocnych scenach, wolę coś wielowarstwowego =(

QtiV6xY.gif

Opublikowano
1 godzinę temu, KlauS. napisał:

Ktoś czyta/czytał? Obejrzałem sobie - kompletnie nie wiedząc na co się piszę - pierwszy odcinek anime i szczerze nie wiem co o tym myśleć, z jednej strony cieszę się, że to nie jest kolorowe fantasy z mocą przyjaźni, ale z drugiej strony fabuła nie zapowiada się na jakąś rozbudowaną - ktoś coś wie czy warto w to brnąć? Trochę dużo się odpierdoliło jak na jeden odcinek, a nie chciałbym, aby ta seria skupiała się tylko na mocnych scenach, wolę coś wielowarstwowego =(

Nie czytałem, ale według mnie to warto dać temu trochę szasny, w końcu to i tak pierwszy odcinek, a tak jak powiedziałeś, schemat nie jest oklepany jak w kazdym innym, tylko od razu mamy brutalność, czyli w końcu świat fantasy na prawach naszego świata.

Chociaż troszkę mam uczucie, że za szybko poznała tego "głównego bohatera" ale co jak co, zobaczymy

Bez nazwy-2.png

Opublikowano
1 godzinę temu, xOstateczny napisał:

Nie czytałem, ale według mnie to warto dać temu trochę szasny, w końcu to i tak pierwszy odcinek, a tak jak powiedziałeś, schemat nie jest oklepany jak w kazdym innym, tylko od razu mamy brutalność, czyli w końcu świat fantasy na prawach naszego świata.

Odkryj ukrytą treść

Chociaż troszkę mam uczucie, że za szybko poznała tego "głównego bohatera" ale co jak co, zobaczymy

Spoiler

Mi ten główny gość trochę średnio odpowiada, bo na razie wygląda, jakby był fanatykiem zabijania goblinów xD W sensie rozumiem brak większego dialogu, w końcu się nie znają i raczej łatwe okoliczności to nie były, no ale martwię się, że tak będzie całą serię.

QtiV6xY.gif

Opublikowano
8 minut temu, KlauS. napisał:
  Ukryj treść

Mi ten główny gość trochę średnio odpowiada, bo na razie wygląda, jakby był fanatykiem zabijania goblinów xD W sensie rozumiem brak większego dialogu, w końcu się nie znają i raczej łatwe okoliczności to nie były, no ale martwię się, że tak będzie całą serię.

Poza tym, że jest fanatykiem, to raczej wygląda jakby znał się na walce, więc może coś w przyszłości będzie, no i jak bohater powiedział "Chciałbym być pogromcą smoków", co oznacza, że i smoki w tej krainie są. Trzymam kciuki

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Czytałem i jest to coś wielowarstwowego , poniekąd  jest tu sporo schematów które łatwo można rozgryźć i tak po pierwszym odcinku sporo wiemy o świecie . Anime odwzorowuje mangę . Jest kilka jakiś gwałtów bądź wykorzystania kobiet ale nie ma tego wiele . Początek pokazuje jak kruche jest życie w tym anime  :) nie ma zmartwychwstania ^^ chociaż główny bohater wiele znosi . Zastanawia mnie kwestia goblinów jak się rozmnażają ?? kobiet goblinów nie widziałem ?? Potrzebują kobiet ludzi ?? 

rmoiyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...