Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 3.5k

Dexude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Planuje wziąć na abonament jakiś telefon.  Rozmyślalem nad p20 pro / iPhone 8+ / Samsung s9+ oraz coś od LG. Jednak każdy ma swoje wady, polecacie coś w tej cenie najbardziej?  

73685633822473628956.png

Opublikowano

iPhone 8+ będzie najlepszym wyborem.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Standardowo polecę iPhone'a 8+, iOS jest według mnie najlepszym systemem, a po ostatniej aktualizacji jest jeszcze lepiej - bateria trzyma zauważalnie dłużej a także telefon działa jeszcze szybciej. Osobiście używam go już prawie od roku i na nic nie narzekam - wcześniej miewałam problemy z czasem pracy na baterii, ale jak już wspomniałam, iOS 12 rozwiązał ten problem. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania odnośnie telefonu - śmiało pytaj. :) 

Opublikowano

iPhone 8+ ze względu na to że producent udostępnia aktualizacje ios dłużej niż to bywa w przypadku androida. Ogólnie system ios jest lepiej zoptymalizowany.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
4 godziny temu, Dexude napisał:

No i właśnie takich odpowiedzi się spodziewałem. Na 3 lata będzie oplafalnijszy p20 pro czy ip8+?

iP8+ na pewno przez te trzy lata będzie miał wsparcie - najnowszego iOS'a dostał model 5s z 2013 roku. Poza tym na pewno nie będzie tak, że po dwóch latach zrobi się z niego zmulona cegła, tylko dalej będzie działał bardzo płynnie, czego mi zawsze brakowało przy telefonach z Androidem po dłuższym użytkowaniu.

Opublikowano

Jednak wybór padł na s9+. Użytkuje to już 2 dzień i nie mogę nic złego powiedzieć, zobaczymy za rok. Jak andek mnie zawiedzie to trzeba będzie się przesiąść na iosa.

73685633822473628956.png

Opublikowano

Gwarantuje ci że przez cały okres użytkowania android nie będzie tak płynnie chodził jak ios.

Opublikowano
3 godziny temu, MrAdrian976 napisał:

Gwarantuje ci że przez cały okres użytkowania android nie będzie tak płynnie chodził jak ios.

Jesteś debilem, jeśli nie wiesz w jaki sposób zmienił się android przez ostatni rok, dwa to się nie wypowiadaj.

Mój 3 letni Xiaomi MI5 chodzi wciąż bardzo płynnie, wciąż dostaje aktualizację MIUI i (UWAGA) po aktualizacjach chodzi płynniej niż w dniu premiery.

Dnia 5.10.2018 o 12:03, MrAdrian976 napisał:

iPhone 8+ ze względu na to że producent udostępnia aktualizacje ios dłużej niż to bywa w przypadku androida. Ogólnie system ios jest lepiej zoptymalizowany.

Nie w każdym przypadku, Xiaomi wybija się przed szereg.

Opublikowano
2 minuty temu, xMrJoint napisał:

Jesteś debilem, jeśli nie wiesz w jaki sposób zmienił się android przez ostatni rok, dwa to się nie wypowiadaj.

Mój 3 letni Xiaomi MI5 chodzi wciąż bardzo płynnie, wciąż dostaje aktualizację MIUI i (UWAGA) po aktualizacjach chodzi płynniej niż w dniu premiery.

Nigdy nie miałeś iPhona biedaku więc się nie wypowiadaj. ios jest lepiej napisanym systemem przez co zawsze będzie płynniej chodził. Nie pisz mi tutaj polaczku cebulaczku o jakich chińskich xiaomi bo się tylko ośmieszasz. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...