Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASFGAME - NEW SHAKES & FIDGET PRIVATE

AggeloSF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 hours ago, Alexss said:

Please, stoooop with your servers ^^

hahaha :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo dobrze.

Wszystko na początku prawidłowo działało, (chyba dwie czy jedna) nowa postać, turbo super rzeczą było to że można było dokupywać w nieskończoność piw - czego na innych serwerach nie widziałem.

Po ręcznym wbiciu ok. 1000 poziomu postanowiłem trochę zacząć gonić ludzi z top10, więc ustawiłem sobie autoclickera żeby automatycznie robił mi te misje. 

Wchodzę rano do gry, potem do karczmy i za każdym razem co bym nie robił pokazuje się jakiś error. Próbowałem się wylogowywać, odświeżać stronę, wchodzić na innych przeglądarkach i nic to trochę uniemożliwiło mi dalszą rozgrywkę i usunąłem konto.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

10. W dziale używamy następujących prefixów.

[Zapowiedź]

=========

[Easy]

[Medium]

[Hard]

48h na poprawienie nazwy tematu - jeżeli nie możesz tego zrobić, raportuj post dodając informację, jaki przedrostek należy dodać.

Opublikowano
Dnia 16.11.2018 o 18:02, Aive napisał:

48h na poprawienie nazwy tematu - jeżeli nie możesz tego zrobić, raportuj post dodając informację, jaki przedrostek należy dodać.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...