Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelające słuchawki

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem dotyczy to słuchawek. Podczas ruchu myszka czy też odtwarzaniu muzyki słuchawki dziwnie strzelają. Sprawdzałem już sterowniki, słuchawki, bebechy od audio i jedynie co mogło mi przyjść do głowy to uszkodzona karta zintegrowana od audio. Macie może jakieś pomysły, lub ktoś miał podobny problem ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.09.2018 o 11:20, ReapctoR napisał:

Witam, mam problem dotyczy to słuchawek. Podczas ruchu myszka czy też odtwarzaniu muzyki słuchawki dziwnie strzelają. Sprawdzałem już sterowniki, słuchawki, bebechy od audio i jedynie co mogło mi przyjść do głowy to uszkodzona karta zintegrowana od audio. Macie może jakieś pomysły, lub ktoś miał podobny problem ? 

Możliwe, że masz uszkodzony panel, do którego podłączasz słuchawki. Spróbuj podpiąć słuchawki do innego wejścia na słuchawki w komputerze lub do innego urządzenia. Jeśli dalej usłyszysz trzaskanie to problem jest w słuchawkach, a jeśli nie to masz uszkodzone wejście, do którego podłączasz te słuchawki. 

1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...