Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi - tworzenie MT2

////

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zbieram ekipę na tworzenie serwera MT2 bardziej interesują mnie ogarnięci ludzie, którzy wiedzą co robić i nie trzeba im tego tłumaczyć. Przerabianie plików od podstaw, zabezpieczenia, konfiguracja strony oraz jej zabezpieczenia. Potrzebuję szczególnie administratora serwera bądź administratorów oraz administratora strony (praca na stałe) dodatkowo grafik najlepiej z jakimiś pracami, które może zaprezentować. Możliwość zapłaty za wykonaną pracę ewentualnie dla ludzi, którzy wiążą przyszłość z serwerem udziały w zyskach serwera wraz z odpowiednią rangą (forum, gra). Na początek aby niwelować niepotrzebne koszta praca przy plikach poprzez hamachi ew. serwer VPS aby to ostateczna ich wersja wrzucona była na serwer dedykowany. Nie będzie to serwer na miesiąc ani nic zamiatanego pod dywan, preferuję osoby powyżej 18 roku życia. Po założeniu działalności gospodarczej chciałbym podpisać umowy aby wszystko odbywało się legalnie i w dogodnych warunkach dla osób współpracujących ze mną. Prosiłbym o kontakt szczególnie poprzez adres email "[email protected]" ponieważ tutaj raz jestem raz mnie nie ma tam odpowiadam dosyć sprawnie. Na wszystkie wiadomości odpiszę po południu jak tylko odeśpię hehe. Żeby nie było, że tylko wymagam, a sam się nie przedstawię. Jestem Patryk mam 23 lata i interesuję się ogólnikowo informatyką na codzień pracuję na terenie Czeskiej Republiki, po godzinach prowadzę inne biznesy czy też gram w gry. Więcej dowiesz się jak się dogadamy. :D Pozdrawiam

img_ref1525_01-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...