Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob na afk się wyłącza

Podwale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema uzywam m2bob

problem jest taki ze jak wychodze do pracy i zostawiam bota na 10 godzin to on sie wylącza po jakies godzinie?

wracam do domu i metin i klient m2bob wylaczone ,ktos wie o co chodzi?

pc nie przechodzi w stan uspienia 

• Aive zmienił(a) tytuł na M2bob na afk się wyłącza
Opublikowano

Sprawdź czy nie masz włączonej opcji że po kilku śmierciach w ciągu 5 minut wyłącza ci klienta. Nawet jeśli by ci się klient wysypywał sam z siebie to m2bob powinien cię zalogować i bocić dalej.

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Opublikowano

Nie wiem czy to może być wina monitora (raczej jest to absurdalne) ale spróbować nie zaszkodzi. Jak już wrócisz z pracy to załącz boty i obserwuj co się dzieje. 

Opublikowano

ehh no nie wiem co jest grane , jak jestem przy pc i bota wywali to włącza go ponownie

a jak wracam z pracy to metiny i bot wyłączone

raz tylko mialem sytuacje jak bylem przy pc ze pikło 2x i 1 klient sie wyłączył i juz nie włączył 

alarm o gm to raczej nie był bo wtedy jest jednostajny pisk

Opublikowano

Reguła którą Ci podesłałem startuje bota na slocie X gdy slot X będzie zamknięty (Tzw. "autorestart")

ExtHL5R.gif

Opublikowano

kurwa ja juz nie wiem ,ustawilem tak jak u cb na ss , nawet pobralem auto clickera zeby klikal co jakis czas i CHUJ 

wracam z pracy a metin i bot ogólnie wyłączone .... nikt nie ma tego problemu tylko ja , mam windows 10 moze to przez to?

kamerbot jest wykrywalny przez system? wiem ze ma teraz duzo opcji off ale miwystarczy bicie mobow i leczenie , nie musi uzywac pelerynek ,grunt zeby sie nie wylaczal

Opublikowano

A może to wina antywirusa? To może być jego wina gdyż m2bob omija bądź co bądź zabezpieczenia i antywirek może to uznawać za coś szkodliwego. Wyłącz Avasta czy co tam masz i próbuj dalej.

Opublikowano

skoro wywala mu m2boba, to na gówno jakieś durne porady do menedżera? Spróbuj posiedzieć przy bocie i wychwyć czy nie wywala na chwile przed wyłączeniem go jakiś errorów. Jak ci sie nie chce to po prostu nagraj to w 360p, żeby duzo nie nawalilo ci na dysk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...