Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciuchy

saskelol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubicie ciuchy z nike ? ;d ost. tata jak byl w trasie kupil mi taka bluzke xD

odziez,lifestyle,nike_t_shirt_unlimited_air_teeemea,1732032-big.jpg

Fajna ? tylko, że ten napis jest niebieski za 25 zl ^^ mam jeszcze inne ;d kupil mi 2

Opublikowano

no cóż widzisz tak to jest jak rodzice coś kupują....

moja mama to samo pojechała kiedyś do Turcjii... i kupiła mi koszulkę d&g noby wszystko łądnie oryginalna lae zauważyłem pewien szczegół ten napis d&g był na lewym rękawku a nie na prawym...

i cały pic na tym...

już więcej powiedizałem aby mi nie kupowała rzeczy (a za tamtą koszulkę zaplaciłą jak za oaryginał) a dała się nabrć...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
jak koszulki, to aifana, beat squad, elpolako, stoprocent.

Czyli jeszcze lepsze gówna...

Ubrania nie ważne czy są oryginalne i markowe, ważne żebyś wyglądał w nich ładnie i modnie ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

up racja....

ale ja strasznie wybredny jestem... nie firmowej koszulki nie założę... taki już jestem...;p

ale wiesz zwracam uwagę na to jak wyglądam... ;p

a co do nike i adidas to ja nie narzekam na rzeczy u nich... a o fimrmach co napisał mikey to pierwszy raz słyszę...;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Lepiej ubierać sie w adidasie niż w caritasie ;p

a co do koszulki to az tak totalnie zła nie jest ;D.

Ja z firmy nike kupuje tylko buty nic wiecej ;p

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz?

Ja tam bluzy,koszuli kupuje w Reeboku(czy jak tam) ,albo za granicą.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
up racja....

ale ja strasznie wybredny jestem... nie firmowej koszulki nie założę... taki już jestem...;p

Ja też nie :P Napisałem tylko, że jak ktoś myśli że Nike itp. jest bardzo znane, to ubrania będą super. Ja pójdę do Croppa, kupię koszulkę i będę o niebo lepiej wyglądał niż w takiej z np. Adidasa(bo według mnie one są nudne).

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

no tak jak @UP w cropie czy NY są lepsze ciuchy niż Adidas czy tam Nike

11.jpg

Opublikowano

Wystarczy mi lumpeks .. gdybym musiała iść do tego sklepu pójść i kupić, poszłabym, ponieważ nie zależy mi na modzie ;)

1247763594_TrueBloodSeason2.jpg As your Master, I command you!

Opublikowano

Dla mnie może to być koszulka z lumpeksu ale żeby było w niej ciepło. A znaczek?? Mogę sobie go nakleić i tyle. A z trampkami jeden pasek mniej i 200 zł więcej ;)

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

kiedys jak bylem mlodszy to tez wolalem miec ubrania z nike, adidasa, a teraz jak jestem starszy to przeszedl mi ten snobizm i juz nie patrze na marke tylko na wyglad...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nike i adidasy i inne gówna. nie.

jak koszulki, to aifana, beat squad, elpolako, stoprocent.

bo niggaz koledzy z podworka sobie chwala te firmy ktore za zwykla koszulke biora 100 zl?

Jak poznacie wartosc pieniadza, bedziecie zapierdalac to nie bedzie wazna marka :)

Osobiscie kupuje w reporterze, housie, croppie i innych sklepach ktore sa w galeriach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

polecam Ci te co ma Bimber (LOL) a tak serio to Nike bądź Reebok

11.jpg

Opublikowano
kiedys jak bylem mlodszy to tez wolalem miec ubrania z nike, adidasa, a teraz jak jestem starszy to przeszedl mi ten snobizm i juz nie patrze na marke tylko na wyglad...

This^^

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

jejuś dla każdego jest co inne warte i co inne ładne...

hmm poznałem wartość pieniądza... hmm iii nie zmieniłem zdania...;p cóż matka mi mówi zawsze że jestem gorszy niż baba.. na zakupach potrafię być 6 godzin ;p ale ja je lubię ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
na zakupach potrafię być 6 godzin ;p ale ja je lubię ;p

Tak wiele nas łączy xD Ja nad koszulką umiem się zastanawiać godzinę xD

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ktoś pisał, że Nike to shit? To ciekawe... Ostatnio bardzo często spotykam się z krytyką ludzi, których na tę krytykowaną rzecz po prostu nie stać. Nie mam teraz na myśli was, ale ogólnie.

Ja mieszkam w Austrii także może tutaj jest inna jakość ^_^ Raz kupiłem buty Nike w Polsce no i się dość szybko rozleciały. Od tamtej pory kupuję tylko w Austrii.

Modna sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...