Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciuchy

saskelol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam wole New Yorkera niż Nike, ale jak już wcześniej wspomniałem ta koszulka jest nudna i bez wyrazu ;pp

To zależy co się komu podoba, jak dla mnie niezła, ale widziałem o niebo fajniejsze.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Ubieram się firmowo i nie szkoda mi siana na dobre ciuchy.

Noszę szerokie t-shirty i ogólnie styl hip hopowy ale od czasu do czasu lubię ubrać się elegancko ;)

Moje ulubione firmy:

elade, stopro, diil, mass, LRG, Kani, Phat Farm, DISSIZIT, adidas, T-UESDAY, supreme,stussy, CARHARTT, levis, lacoste, jordan, B3, BAPE, K1X, famous, clinic, dc, g-unit, ROCAWEAR, DADA, Urban Classics, Wrung Division, Majestic, Sir Benni Miles, akademiks, trixi, makaveli, NBA, southpole, hoodboyz, prosto, ecko, new era, raw blue, jigga.

Co do nike to tylko buty od nich kupuję.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Najbardziej preferuje New Yorker. Fajne ciuszki za nie dużą kasę (150-200zł za jeasny). Co do nike to kilka bluzek też się znajdzie w mojej szafie. Nie narzekam na nie, ale nieraz za wypas jakiejś bluzki nike (mało jest fajnych) trzeba trochę zapłacić, a w NY mogę mieć 2-3 za te same pieniądze. Z butów nike to tylko szoksy chyba, że coś wpadnie w oko. Ale jeżeli mam trochę więcej kaski to lecę albo do sklepu Lacoste w starym browcu (kto mieszka w poznaniu wie o co chodzi ;d) czy Tomm'iego Hilfiger'a (Tomi rzadziej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...