Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24-SPEAK.PL -> Najlepszy, Publiczny oraz Darmowy.

DaGGy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama-ts_33273740.png

Witam, Jestem xDaGGy wlasciciel nowo powstalego serwera Ts3 o nazwie: 24-Speak.PL

Chcialbym zaprosic kazdego na moj Publiczny TeamSpeak3.

Kilka Wazniejszych rzeczy o mojej pracy:

IP Serwera do skopiowania: 24-SPEAK.PL

Serwer staram się nieustannie rozwijać oraz poszerzać specjalizacje naszego serwera np; wzmacnianie zabezpieczeń, polepszanie strony, aktualizowanie i usprawnianie naszego bota automatyzującego.

Rozumiem, że TeamSpeak może się komuś nie spodobać lecz prosiłbym o szczerość oraz co mógłbym zmienić, ulepszyć, aby serwer wyglądał / sprawował się lepiej zaczynam swoją przygode z rozwijaniem i mam nadzieje, że się wam spodoba! :) 

Nie potrzebuje, zadnych wpisow z przeszlych 'walk' rywalizacji, a wiec prosze o nie zasmiecanie postu niepotrzebnym spamem.. Dziekuje.

Jeżeli posiadasz swoją ekipe, gildie, klan ,etc. zapraszam na pw lub na forum ewentualnie na TeamSpeaku :) a otrzymasz swój kanał.  

+ Przepraszam za grafike lecz nie jestem jakimś magikiem, ale się postarałem, Dziękuje.

Oficjalnie: 
                                                                                                                              ~Właściciel 24-Speak ☹ xᴅᴀɢɢʏ ☹  

Oficjalnie serwer 24-SPEAK.PL powstał 16 Sierpnia, 2018 roku.

EDIT #1 

- Zmieniona została aplikacja z ABot'a na XBOT'a. :) 

- Dodaliśmy Panel WWW + Nadawanie rang poprzez stronę. :) 

- Niedługo również zakupię oraz wprowadzę stronę od XBOT-a. :) 

- Ziększyliśmy Licencję do 128 slotów :) 
- Nowy Rekord Online: 101 osób :) 

nAPzfi8.png

Opublikowano

Znów skopiowane, tylko wyśrodkowałeś tekst i zmieniłeś przekierowania i parę informacji, nie umiesz zrobić po swojemu? :)

Nie polecam serwera oraz właściciela.

Układ kanałów jest już przejedzony oraz brzydki, grafiki jak dla mnie nieestetyczne oraz po prostu brzydkie, ikonki jak ikonki ale zostały już przejedzone :) 

Wiele zbędnych kanałów oraz spacerów.

Nie polecam serwera oraz nie zalecam przesiadywać na nim.

Opublikowano
7 minutes ago, 7TEZY said:

nie polecam serwera oraz nie zalecam przesiadywać na nim.

Sadze, ze piszesz to tylko dlatego, ze powstala zajebista rywalizacja. 

Idz darmowe gry zalatwiaj sobie a nie zasmiecasz posta. pozdro i milego dnia zycze. Pa

Dziekuje, za szczera odpowiedz, Nie pozdrawiam.

nAPzfi8.png

Opublikowano
3 godziny temu, DaGGy napisał:

Sadze, ze piszesz to tylko dlatego, ze powstala zajebista rywalizacja. 

Idz darmowe gry zalatwiaj sobie a nie zasmiecasz posta. pozdro i milego dnia zycze. Pa

Dziekuje, za szczera odpowiedz, Nie pozdrawiam.

"Sadze, ze piszesz to tylko dlatego, ze powstala zajebista rywalizacja. " - Say, what? Dla mnie nie jesteście konkurencją ;) Mój serwer, a wasz to dwa inne rodzaje.

"Idz darmowe gry zalatwiaj sobie a nie zasmiecasz posta. pozdro i milego dnia zycze. Pa" - No załatwiam + ożywiam dział i tamte tematy, coś złego? Nie ;) (Jest już wieczór).

Można wiedzieć dlaczego usunęliście autora strony? Jest to gotowy Boostrap który jest na licencji :) 

Niektóre elementy ściągnięte z serwera użytkownika HeraQu, także cały serwer jest praktycznie kopią paru innych serwerów.

Jeszcze raz nie zalecam do wchodzenia na serwer tej osoby.

Opublikowano
1 minute ago, 7TEZY said:

"Sadze, ze piszesz to tylko dlatego, ze powstala zajebista rywalizacja. " - Say, what? Dla mnie nie jesteście konkurencją ;) Bo ja was zjadam.

"Idz darmowe gry zalatwiaj sobie a nie zasmiecasz posta. pozdro i milego dnia zycze. Pa" - No załatwiam + ożywiam dział i tamte tematy, coś złego? Nie ;) (Jest już wieczór).

Można wiedzieć dlaczego usunęliście autora strony? Jest to gotowy Boostrap który jest na licencji :) 

Niektóre elementy ściągnięte z serwera użytkownika HeraQu, także cały serwer jest praktycznie kopią paru innych serwerów.

Jeszcze raz nie zalecam do wchodzenia na serwer tej osoby.

Jaka kopia innych serwerow jak wszystko bylo tworzone przeze mnie, nie sugerowalem sie na zadnym z innych teamspeakow oraz jezeli juz piszesz, ze cos jest kopiowane to prosilbym o dowody poniewaz jak narazie to tylko potrafisz pisac, ze cos jest skopiowane lub nieautorskie.

Nie widze jak nas zjadasz skoro twoj serwer nie posiada nawet licencji, oraz strony wiec dla mnie jestes tylko osoba ktora za przeproszeniem ma bol d*py, ze ktos stworzyl kolejnego TeamSpeaka. 

Rowniez caly czas piszesz obelgi w moja strone, a sam nie stworzyles nic super ekstra, ze tak to nazwe.

Masz tutaj zalaczony obrazek.

Nie stworzyles nic sam na gotowo, a masz taki zapal to oczerniania innych serwerow polecam sie porzadnie przespac.

Oraz ponownie Nie pozdrawiam. I nie spam mi juz tutaj bo tworzysz niepotrzebny content ;) nolicense.png

nAPzfi8.png

Opublikowano
2 godziny temu, DaGGy napisał:

Jaka kopia innych serwerow jak wszystko bylo tworzone przeze mnie, nie sugerowalem sie na zadnym z innych teamspeakow oraz jezeli juz piszesz, ze cos jest kopiowane to prosilbym o dowody poniewaz jak narazie to tylko potrafisz pisac, ze cos jest skopiowane lub nieautorskie.

Nie widze jak nas zjadasz skoro twoj serwer nie posiada nawet licencji, oraz strony wiec dla mnie jestes tylko osoba ktora za przeproszeniem ma bol d*py, ze ktos stworzyl kolejnego TeamSpeaka. 

Rowniez caly czas piszesz obelgi w moja strone, a sam nie stworzyles nic super ekstra, ze tak to nazwe.

Masz tutaj zalaczony obrazek.

Nie stworzyles nic sam na gotowo, a masz taki zapal to oczerniania innych serwerow polecam sie porzadnie przespac.

Oraz ponownie Nie pozdrawiam. I nie spam mi juz tutaj bo tworzysz niepotrzebny content ;) nolicense.png

Nie jest to opinia na temat mojego serwera tylko twojego, jeżeli chcesz dyskutować na temat mojego serwera oraz wad to zapraszam na mój temat.

Poniżej przedstawiam Ci co skopiowałeś z innych serwerów :) 

Serwer HeraQu (Jeden styl od około roku):

ts3kipa.png

Twój serwer (~10 dni):

24speak.png

Serwer xFatala (Bynajmniej on tworzył cały styl - Parę miesięcy):

tsmoney.png

Twój serwer (~10dni - Podpisane iż jest "Copyright" dla Nelsona, a tu Cię zdziwię, NIE MA):

24-speak.png

Proszę bardzo dowody, jeżeli chcesz kontynuować pisanie na temat twojego / mojego serwera to zapraszam do wiadomości prywatnej - Tam raczej sobie więcej wyjaśnimy, pamiętaj karma zawsze wraca potrojoną siłą. 

Opublikowano
18 hours ago, 7TEZY said:

Poniżej przedstawiam Ci co skopiowałeś z innych serwerów :) 

Serwer HeraQu (Jeden styl od około roku):

ts3kipa.png

Twój serwer (~10 dni):

24speak.png

Serwer xFatala (Bynajmniej on tworzył cały styl - Parę miesięcy):

tsmoney.png

Twój serwer (~10dni - Podpisane iż jest "Copyright" dla Nelsona, a tu Cię zdziwię, NIE MA):

24-speak.png

Proszę bardzo dowody, jeżeli chcesz kontynuować pisanie na temat twojego / mojego serwera to zapraszam do wiadomości prywatnej - Tam raczej sobie więcej wyjaśnimy, pamiętaj karma zawsze wraca potrojoną siłą. 

Nie wiem dlazego dalej krecisz temat mowiac, ze kopiuje czyjas prace poniewaz nawet nie mam pojecia o jakich ty osobach do mnie mowisz ;) , ale mniejsza z tym chcialbym sie uswiadomic ze TeamSpeak zostal stworzony przeze mnie i mam prawo tam wrzuca cokolwiek mi sie podoba , i w tym nie mam zadnych granic albo jakich kolwiek limitow to ,ze czyjas praca wyglada podobnie do mojej to juz nie moj interes jezeli chcesz sobie to wbic w glowke to wejdz na tysiac innych serwerow i zobaczysz, ze wszystkie wygladaja podobnie ;) 

Nie pozdrawiam. Z toba zamykam juz ten temat bo nie mam zamiaru tego ciagnac, Elo.

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
17 hours ago, Smialkowski said:

Witam,

Logo nie jest kradzione poniewaz widnieje na grafice google, a nie mialbym zamiaru placic za ikonke 60zl i pozniej bawic sie, aby wymazac czyjs podpis.

Pozdrawiam

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
5 godzin temu, DaGGy napisał:

Witam,

Logo nie jest kradzione poniewaz widnieje na grafice google, a nie mialbym zamiaru placic za ikonke 60zl i pozniej bawic sie, aby wymazac czyjs podpis.

Pozdrawiam

Oficjalnie: 

Przestań się ciągle podpisywać bo to irytuje :)

Jak widzisz po wejściu w link jest napisane iż jest na licencji, czyli w aktualnej chwli po prostu kradniesz czyjąś pracę, została ona udostępnia bezprawnie. Po zakupie mascota otrzymujesz ".psd" bez żadnych podpisów.

Co do serwera, nawalone kanałów zbędnych, trochę wzorowane na innych serwerach oraz w ch*j duży spam Bota (Połowę informacji które aktualizuje bot po prostu bym usunął).

Opublikowano
1 hour ago, Smialkowski said:

Przestań się ciągle podpisywać bo to irytuje :)

Jak widzisz po wejściu w link jest napisane iż jest na licencji, czyli w aktualnej chwli po prostu kradniesz czyjąś pracę, została ona udostępnia bezprawnie. Po zakupie mascota otrzymujesz ".psd" bez żadnych podpisów.

Co do serwera, nawalone kanałów zbędnych, trochę wzorowane na innych serwerach oraz w ch*j duży spam Bota (Połowę informacji które aktualizuje bot po prostu bym usunął).

Nic nie zostało ukradzione jeżeli widnieje na grafice google i ma do tego dostęp każdy to znaczy, że jest publiczne. :) 

Opinia twoja jest ciekawa iż tylko się do wszystkiego przyczepiłeś xD.

Pozdrawiam! ;) 3maj się.

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
5 minut temu, DaGGy napisał:

Nic nie zostało ukradzione jeżeli widnieje na grafice google i ma do tego dostęp każdy to znaczy, że jest publiczne. :) 

Opinia twoja jest ciekawa iż tylko się do wszystkiego przyczepiłeś xD.

Pozdrawiam! ;) 3maj się.

Oficjalnie: 

Nie jest publiczne, coś co ma licencje jest na prawach autorskich, w sumie niedługo się dowiesz sam bo autor mascota został już poinformowany.

Opublikowano
5 minutes ago, Smialkowski said:

Nie jest publiczne, coś co ma licencje jest na prawach autorskich, w sumie niedługo się dowiesz sam bo autor mascota został już poinformowany.

Okej, ja też moge sobie wziąść pierwszy lepszy obrazek z neta i nałożyć ''swoje prawo autorskie'' a myślisz, że kogoś by to obchodziło bez sensu ;) i okej, czekam.

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
4 minuty temu, DaGGy napisał:

Okej, ja też moge sobie wziąść pierwszy lepszy obrazek z neta i nałożyć ''swoje prawo autorskie'' a myślisz, że kogoś by to obchodziło bez sensu ;) i okej, czekam.

Oficjalnie: 

https://grafmag.pl/artykuly/prawa-autorskie-w-pracy-grafika - Tak tutaj to tylko zostawię.

Opublikowano

Spoko serwer, przesiaduje na nim od 2 tyg z ekipą, nigdy nie było problemów, administracja się interesuje problemami, nadawaniem rang nie to samo co na nie których serwerach TS'a, nie mam uwag polecam bardzo.;)

Opublikowano
1 minute ago, Dawid101102 said:

Spoko serwer, przesiaduje na nim od 2 tyg z ekipą, nigdy nie było problemów, administracja się interesuje problemami, nadawaniem rang nie to samo co na nie których serwerach TS'a, nie mam uwag polecam bardzo.;)

Dziękuje oraz Pozdrawiam!

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano

Serwerek jest spoko. Administracja zawsze pomocna. Desing serwera jak dla mnie jest the best, sam serwer jest stabilny. Słyszałem nawet o stronie, gdzie będzie można samemu sobie nadać rangi co jak dla mnie jest epickie.

Pozdrawiam Administracje, polecam.

Opublikowano
1 hour ago, dawid9676 said:

Serwerek jest spoko. Administracja zawsze pomocna. Desing serwera jak dla mnie jest the best, sam serwer jest stabilny. Słyszałem nawet o stronie, gdzie będzie można samemu sobie nadać rangi co jak dla mnie jest epickie.

Pozdrawiam Administracje, polecam.

Dziękuje, pozdrawiam :) .

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
6 minutes ago, pjesek said:

Polecam server ts3. Kożystam od 1 mies i nie było ddosów, lagów ts3, itp. Godny zaufania właściciel.

Dzięki!

Pozdrawiam. 

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano

Daleko nie zajedziesz z reklamami na innych serwerach.

Jak już piszesz w swoim temacie to bynajmniej utrzymaj poprawną stylistykę zdań oraz interpunkcję :)

Ten VPN Ci nic nie dał chyba bo adresację wyciągnąłem w 10 minut.

+ Zmień sobie hasło do panelu botów :)

PicsArt_10-07-09.57.07.png

Opublikowano
1 hour ago, Smialkowski said:

Daleko nie zajedziesz z reklamami na innych serwerach.

Jak już piszesz w swoim temacie to bynajmniej utrzymaj poprawną stylistykę zdań oraz interpunkcję :)

Ten VPN Ci nic nie dał chyba bo adresację wyciągnąłem w 10 minut.

+ Zmień sobie hasło do panelu botów :)

Nie rozumiem, cię człowieku co ty tu pokazałeś?
I hasła do botów nie znasz mordeczko bo jest zmienione wszystko oraz przejściówka z /.../ ;) 

Pozdrawiam. 

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
19 minut temu, DaGGy napisał:

Nie rozumiem, cię człowieku co ty tu pokazałeś?
I hasła do botów nie znasz mordeczko bo jest zmienione wszystko oraz przejściówka z /.../ ;) 

Pozdrawiam. 

Oficjalnie: 

Zanim zaczniesz gadać iż jest zmieniony przedrostek to zablokuj sobie pod WWW dostęp do "cache" który jest publiczny dostępny do odczytu - Czyli widać wszystkie foldery jakie masz stworzone.

Zachowaj choć trochę kultury z racji iż poniżasz miano swego serwera, które i tak już jest równe dna.

Pokazałem na jakich serwerach byłeś, również u mnie z reklamą :) Nie moja wina iż UID wskazuje na Ciebie.

Przestań się naprawdę podpisywać bo to już nie wygląda śmiesznie tylko żałośnie, taki drugi klaun.

Opublikowano
3 minutes ago, Smialkowski said:

Zanim zaczniesz gadać iż jest zmieniony przedrostek to zablokuj sobie pod WWW dostęp do "cache" który jest publiczny dostępny do odczytu - Czyli widać wszystkie foldery jakie masz stworzone.

Zachowaj choć trochę kultury z racji iż poniżasz miano swego serwera, które i tak już jest równe dna.

Pokazałem na jakich serwerach byłeś, również u mnie z reklamą :) Nie moja wina iż UID wskazuje na Ciebie.

Przestań się naprawdę podpisywać bo to już nie wygląda śmiesznie tylko żałośnie, taki drugi klaun.

Nie jest to moje UID więc nie oskarżaj mnie o jakie kolwiek reklamy ;) 

Kulturka jest więc nie wiem o co Ci chodzi.

I będe się podpisywał jak mi leży ;) , i sam uważaj na te słówka ;) .

Nie Pozdrawiam. 

Oficjalnie: 

nAPzfi8.png

Opublikowano
4 minuty temu, DaGGy napisał:

Nie jest to moje UID więc nie oskarżaj mnie o jakie kolwiek reklamy ;) 

Kulturka jest więc nie wiem o co Ci chodzi.

I będe się podpisywał jak mi leży ;) , i sam uważaj na te słówka ;) .

Nie Pozdrawiam. 

Oficjalnie: 

"Sam uważaj na te słówka" - Groźby w moją stronę? Mało rozsądne.

Nie dość że kradniecie mascot logo które jest płatne ;) To jeszcze się przyznać do chamskiej reklamy nie umiecie.

Jest to twoje UID młodziaku :) Bo sam specjalnie się pofatygowałem i wbiłem na twój nędzny serwer żeby je sprawdzić i było IDENTYCZNE.

Kulturę właśnie widzę, po twoich wcześniejszych postach i w innych tematach. (Zero kultury = zero szacunku innych użytkowników względem twojego ch**owego serwera).

Jeszcze jedno, pisze się "jakiekolwiek", nie "jakie kolwiek" :) Przydałoby Ci się zapisać na korki z J. Polskiego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...