Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24-SPEAK.PL - Stabilny, Darmowy oraz Licencjonowany

DaGGy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklamats.png.png

Informacje ogólne:

Non-Stop > Staramy się nieustannie rozwijać oraz poszerzać specjalizacje naszego serwera np; wzmacnianie zabezpieczeń, polepszanie strony, aktualizowanie i usprawnianie naszego bota automatyzującego.

Rozumiem, że TeamSpeak może się komuś nie spodobać lecz prosiłbym o szczerość oraz co mógłbym zmienić, ulepszyć, aby serwer wyglądał / sprawował się lepiej zaczynam swoją przygode z rozwijaniem i mam nadzieje, że się wam spodoba! :) 

Jeżeli posiadasz swoją ekipe, gildie, klan ,etc. zapraszam na pw lub na forum ewentualnie na TeamSpeaku :) a otrzymasz swój kanał.  

+ Przepraszam za grafike nie jestem jakimś magikiem, ale się postarałem, Dziękuje. Oficjalnie: 
                                                                                                                                              ~Właściciel 24-Speak ☹ xᴅᴀɢɢʏ ☹  

Oficjalnie serwer 24-SPEAK.PL powstał 16 Sierpnia, 2018 roku.

nAPzfi8.png

Opublikowano

Dlaczego skopiowałeś od mnie połowę prezentacji?

Z automatu nie polecam serwera, nic swojego nie potrafią zrobić, zwykłe "Kopiuj + Wklej" :)

Plagiat nie jest tolerowany.

Nawet poprawnie zdania złożyć nie umiesz: Staramy się nieustannie rozwijać oraz poszerzać specjalizacje naszego serwer? - Say, what? 

Edit: TS3Index: https://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=1111073 - A przekierowanie do TSVIEWER? :) 

Opublikowano
51 minutes ago, 7TEZY said:

Dlaczego skopiowałeś od mnie połowę prezentacji?

Z automatu nie polecam serwera, nic swojego nie potrafią zrobić, zwykłe "Kopiuj + Wklej" :)

Plagiat nie jest tolerowany.

Nawet poprawnie zdania złożyć nie umiesz: Staramy się nieustannie rozwijać oraz poszerzać specjalizacje naszego serwer? - Say, what? 

Edit: TS3Index: https://www.tsviewer.com/index.php?page=ts_viewer&ID=1111073 - A przekierowanie do TSVIEWER? :) 

Witam, nie widze co zostalo 'skopiowane i wklejone' Post byl tworzony przeze mnie mieszkam w Wielkiej Brytanii wiec mam prawo cos zle napisac/odpisac.
Jak skopiowalem od ciebie polowe prezentacji wszystko tworzylem sam, jezeli cos wyglada podobnie do twojego to przepraszam ;) 
z Ts3Index sie poprostu pomylilem mialo byc Ts3Viewer , oraz prezentacja jednak byla tworzona w pozniejszych godzinach.

Dziekuje, za szczera odpowiedz ;) 3maj sie.

55 minutes ago, 7TEZY said:

+ Nierozumiem jakim cudem nie potrafie skladac zdan? sam zrobiles blad nie dopisujac a ''naszego serwer? '' na koncu zdania ;) 

Nastepnym razem zastanow sie rowniez nad swoja wlasna wypowiedzia.

Pozdrawiam,

nAPzfi8.png

Opublikowano
34 minuty temu, DaGGy napisał:

Witam, nie widze co zostalo 'skopiowane i wklejone' Post byl tworzony przeze mnie mieszkam w Wielkiej Brytanii wiec mam prawo cos zle napisac/odpisac.
Jak skopiowalem od ciebie polowe prezentacji wszystko tworzylem sam, jezeli cos wyglada podobnie do twojego to przepraszam ;) 
z Ts3Index sie poprostu pomylilem mialo byc Ts3Viewer , oraz prezentacja jednak byla tworzona w pozniejszych godzinach.

Dziekuje, za szczera odpowiedz ;) 3maj sie.

+ Nierozumiem jakim cudem nie potrafie skladac zdan? sam zrobiles blad nie dopisujac a ''naszego serwer? '' na koncu zdania ;) 

Nastepnym razem zastanow sie rowniez nad swoja wlasna wypowiedzia.

Pozdrawiam,

Mój drogi, powiadasz sam tworzyłeś?

Dlaczego w takim razie "Informacje Ogólne" są dosłownie takie same jak moje, tylko zmienione dane? - https://www.mpcforum.pl/topic/1648144-allgamerspl-darmowy-bezpieczny/

Pokazać Ci magię? 

Te linki dodałeś tak? Kliknij je ;) I powiedz mi gdzie one Cię przekierowywują :) A no właśnie, do mnie.

Połowa prezentacji jest chamsko skopiowana, nie robiona przez Ciebie, także nie rób z siebie większego idioty z łaski swojej.

Na serwerze również posiadacie elementy "spacery" od xFatala ale jakby inaczej :) Podpisane że stworzone i należą do jakiegoś "Nelsona".

Również nie wiem czy nie umiesz obsługiwać się BBCodem że taką plontaninę robisz w tekście?

Zalecam zedytować post i usunąć moje elementy z prezentacji.

Edit: Tutaj nawet Ci pokażę jedną rzecz, gdzie prowadzą przekierowania.

34343.png

Każdemu nowemu użytkownikowi nie zalecam przesiadywania na tym serwerze oraz polecam żeby go omijać szerokim łukiem :) 

Nie pozdrawiam,

7TEZY.

Opublikowano

Nie ma wątpliwości, że fragment prezentacji skopiowałeś, ponieważ linki przekierowują na strony z tego tematu. Jeżeli chcesz mieć prezentację swojego serwera - droga wolna, ale nie kopiuj cudzego tematu. Nie będę szukać, co dokładnie jest Twoją pracą poza grafiką, także zapraszam z nowym, stworzonym samodzielnie tematem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...