Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot na Jawie - co i jak?

Gość 67d64b62d9

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Opłacałoby się postawić kilka botów na ryby na jawie?

GMowie pilnują coś? logi przeglądają? Dużo idzie zarobić na małżach, ile w ogóle jest warta jedna małża?

Ile musiałbym bocić na jednej postaci żeby zarobić te 100kk?

// edit

małż to jakieś 600k więc na 100kk trzeba 166 małży, z tego płynie wniosek: raczej nie opłaca się łowić

dobra odpaliłem narazie dwa boty zostawie je na noc i dam znać jak poszło

// edit2

oto drop z ok 7. godzin łowienia:

yj0HA9g.png

taki sobie bym powiedział, tylko 10 małży a więc 6kk, ale wędki w sumie są tylko +3 zobaczymy jak będą na większym plusie

poza tym wyexpie jeszcze cztery postacie do 30 poziomu i wtedy będę miał 6 postaci łowiących to może będzie lepiej (min. 15kk na noc)

• Aive zmienił(a) tytuł na Fishbot na Jawie - co i jak?
Gość 67d64b62d9
Opublikowano
5 godzin temu, HarryPotter:* napisał:

na 6 botów to lipa, najlepiej z 12 i tak 12-16h na dzień, wtedy spoko wlatuje, + teraz jest ten event wiec bardziej sie opłaca bić mobki i te karty zgarniać 

No wiem, że lipa ale nie będę kupował drugiego klucza do m2boba (ma do 6 klientów ograniczenie, na więcej trzeba dokupić klucz) a on jest mój ulubiony bo ma dużo przydatnych opcji i jest stabilny.

Do tej pory zarobiłem 20kk w małżach łowiąc na cztery klienty (dwóch jeszcze nie zdążyłem wyexpić) ale mam tylko 10kk w portfelu bo coś wolno schodzą ale to może dlatego, że mało osób gra na tej jawie

Na 6 klientów to wyliczyłem, że będę zarabiał min. 25kk na dobe czyli 30zł co 4 dni, całkiem nieźle

Łowie już prawie dobe bez przerwy i gm nawet nie mruknął ani przy expieniu na wh też się nie pojawił więc wątpię żeby sprawdzali fishlog

Opublikowano

ja ostatnio zerwałem bana na 6 kont wiec to zalezy od gm hotaru :P ale on mnie chyba tepnał do siebie a nie miałem wlączonej tej opcji z tp od gma w m2bobie

co do premium to.... w darmowej wersji mozna bez problemu uzywac fishbota, ja mam 5 klientów darmowych na któruch lecą boty i jedno premium do dropu, samego premium do łowienia nie opłaca sie uzywac bo to strata czasu i pieniedzy zwłaszcza jak jest jakis event. 2 dni dropu po nooo powiedzmy 12h dziennie na 1 postaci to około 10 kart wiec juz masz 60 z jednego konta premium co da przy pomyslnych wiatrach ok 40 złtocyh skrzynek a najgorzej załóżmy 10 to jest z 60kk _ srebrne łupy ewentualnie ale to juz mała kwota xD

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

dobra od środy (19.09) do niedzieli (23.09) udało mi się zarobić 150kk także całkiem nieźle jak na cztery dni i łowienie na 5 kont bo na 6-tym sprzedaje małże

temat można zamknąć wszystko wyjaśnione

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...