Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Gear FIT 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Rozglądałem się za smarband'em lub smartwatch'em do treningów i trafiłem na Samsung Gear FIT 2.Czy jest wart swojej ceny? I czo do 600 zł jest może coś lepszego?

I czy działa to na iOS? Na allegro,że android i iOS,a np. na morelach,że tylko android.

Opublikowano

Z tego wynika, że opaska będzie kompatybilna z iPhone'm - https://itunes.apple.com/pl/app/samsung-gear-fit/id1117312500?l=pl&mt=8, jedynie w adnotacji można znaleźć, że "Samsung Gear is not Compatible with iPad and iPod touch".

Co do samej opaski nie podpowiem - mi wystarcza mój Mi Band 2, ale ja nie trenuję, więc w tej kwestii lepiej żeby wypowiedział się ktoś inny. :) 

Opublikowano
18 minut temu, Aive napisał:

Z tego wynika, że opaska będzie kompatybilna z iPhone'm - https://itunes.apple.com/pl/app/samsung-gear-fit/id1117312500?l=pl&mt=8, jedynie w adnotacji można znaleźć, że "Samsung Gear is not Compatible with iPad and iPod touch".

Co do samej opaski nie podpowiem - mi wystarcza mój Mi Band 2, ale ja nie trenuję, więc w tej kwestii lepiej żeby wypowiedział się ktoś inny. :) 

No też mam akutualnie Mi Banda 2,ale chyba nie da się go ustawić pod ćwiczenia typowo siłowe,żeby mierzył puls i spalone kalorie :/

Opublikowano
1 minutę temu, Swifty napisał:

No też mam akutualnie Mi Banda 2,ale chyba nie da się go ustawić pod ćwiczenia typowo siłowe,żeby mierzył puls i spalone kalorie :/

Mierzenie pulsu w tej opasce jest beznadziejne i nawet nie ma sensu z tego korzystać, nie wiem jak w nowej wersji - podobno w trójce coś się zmieniło, ale jeszcze nie miałam okazji przetestować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli zakup ma być typowo do treningów możesz rozglądnąć się w tych pieniądzach, za stricte sportowym zegarkiem, np około 600 zł kosztuje Polar M430 z bardzo dokładnie pomiary, pracuje w trybie całodobowym lub fitness / running. Współpracuje z iOS. 

Opublikowano
Dnia 27.09.2018 o 19:02, 5elephant napisał:

Jeżeli zakup ma być typowo do treningów możesz rozglądnąć się w tych pieniądzach, za stricte sportowym zegarkiem, np około 600 zł kosztuje Polar M430 z bardzo dokładnie pomiary, pracuje w trybie całodobowym lub fitness / running. Współpracuje z iOS. 

Dzięki za propozycję.Czy będzie np. mierzył tętno,kalorie itp podczas treningu siłowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...