Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką myszkę wybrać?

n0.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym kupic nowego gryzonia i pytanie czy kupic myszke idealna dlugoscia na moja dlon (obecnie myszka 123 mm(bloddy v8m dla mnie niewygodna i zmieniam na cos dobrego) , planowane ec2 ) czy wieksza 128 mm (zowie ec1 , razer deathadder elite)

• Aive zmienił(a) tytuł na Jaką myszkę wybrać?
Opublikowano

Jeśli dobierasz mysz pod wymiar to pomyśl o minimalnie mniejszej. Weź pod uwagę, że na myszy Twoja dłoń nie leży idealnie prosto, a raczej bardziej po łuku(?), co również skraca ją w efekcie. Ja od siebie mogę polecić Steelseries Rival 300 lub budżetową Bloody A90, na których dłoń fajnie leży. Rozumiem Twój problem, bo posiadam również mysz od MSI, która podobno jest "gamingowa" - niestety w praktyce jest ona zbyt mała a jednocześnie paradoks... mało zręczna.

Opublikowano

Ten meisiac mam zamiar przeleciec na moim bloody a potem wybieram się na pga i tam potestuję myszki i stwierdzę jaka mi podpasuje , niema się co spieszyc a potem oddawać lub narzekać ze niewygodna

Opublikowano

Jeżeli szukasz większej, to sprawdź sobie koniecznie ROCCAT Kone AIMO, mierzącą 129 mm - świetna, ergonomiczna myszka, bardzo wygodna. Zgadzam się jednak z dylontheking - mysz warto "przymierzyć", bo specyfikacja to jedno, a rzeczywistość drugie, tym bardziej, że będziesz miał ku temu idealną okazję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...