Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam tytułu gry

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początek powiem - że posiadam bardzo mało informacji na temat gry, ponieważ grałem w nią bardzo, bardzo dawno temu i niewiele pamiętam, bo jedyne co wiem, to to, że nasze pierwsze zadanie w misji jest dostanie się na teren jakiegoś obiektu. Musimy to zrobić zabijając 1-2 strażników przed bramą główną, a potem z pistoletu strzelić w kłódkę zamykającą całą bramę, potem niestety nie mam pojęcia co jest dalej, wiem tylko, że należy uważać na kamery. Gra to strzelanka, bardzo stara, singleplayer. Wiem, że bardzo mało informacji, ale każdy pomysł, który przyjdzie komuś do głowy bezapelacyjnie mi się przyda. Pozdrawiam.

Opublikowano

Za dużo szczegółów to tutaj nie ma, by domyślić się jaka to gra... Ze starszych strzelanek co mi się kojarzy to może Max Payne albo Metal Gear Solid. Próbuj może czegoś w tym kierunku szukać

Opublikowano

Nie jest to żaden z powyższych tytułów - ale mogę dodać w takim razie, że gra była pierwszoosobowa. Trudno mi jest przypomnieć sobie dokładnie jak gra wyglądało, bo jednak to było grubo ponad 8-10 lat temu. Ale mam nadzieję, że przez napływ propozycji, w końcu ktoś trafi. Może pomocna będzie informacja, że grę posiadałem na pendrive.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 20.12.2018 o 13:09, nycaffjs napisał:

Może to:

• Project IGI
  • Soldier Of Fortune
  • Messiah
  • Urban Terror

Z tych wszystkich tytułów najbliżej jest Project IGI (ale raczej nie jest to samo). Na pewno zapoznam się z tym i ewentualnie poczekam na inne propozycje. Dzięki! :)

Opublikowano
28 minut temu, Maksasioros napisał:

@Adder.

Jeżeli podobna do Project IGI 1, to może zobacz Project IGI 2?

No tak właśnie patrzyłem, no ale tak średnio bym powiedział, no tak średnio

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A może jakiś Medal of Honor?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...