Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartfon do 3500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam smartfona w cenie od 3000 do 3500 zł. Chodzi mi głownie o aparat, jego wydajność w codziennym użytkowaniu oraz abym był z niego zadowolony przez najbliższe 3 lata. Zastanawiam się nad produktami od Apple (iphone 8/8 plus), gdyż ich cena w najbliższym czasie może lekko spaść ze względu na ukazanie się nowych telefonów tej marki. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Pozdrawiam

• Aive zmienił(a) tytuł na Smartfon do 3500 zł
Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić iPhone'a 8+, sama posiadam go już prawie od roku i na nic nie mogę narzekać :) Jest super wydajny, nie ma problemów w codziennym użytkowaniu, a aparat jest naprawdę przyzwoity. Na pewno posłuży Ci minimum 3 lata, Apple długo daje aktualizacje swoim produktom, więc powinieneś przez cały czas użytkowania mieć zapewnione aktualizacje iOS'a.

Opublikowano

Polecam mega gorąco Huawei P20 Pro ostatnio bawiłem się z godzinę na wystawię sklepowej xD https://www.x-kom.pl/p/415101-smartfon-telefon-huawei-p20-pro-dual-sim-128gb-czarny.html cena bardzo dobra na takiego flagowca ;) 
+ procesor ram nie ma co pisać to najwyższa liga ;) 
+ świetny aparat
+ Litowo-polimerowa 4000 mAh

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ip8+ będzie płynnie chodził bo soft jest pisany pod jedno urządzenie a nie jak w przypadku androida lecz producenci nadrabiają nakładkami

huawei p20 pro genialne zdjęcia w nocy nawet lepsze niż samsung lecz nieznacznie. telefon dłuuugo będzie chodził płynnie przez systemy sztucznej inteligencji które mają na celu ciągle optymalizować system + duża bateria

samsung 9/9+ jeśli sobie cenisz mobilność i pracujesz w stanowisku biurowym. Z tego co mi wiadomo bo go w rękach nie miałem bardzo dobrze leży w dłoni. Wszystko spasowane w najlepszym detalu i czołowy producent super amoledu. ten telefon też długo pociągnie

OnePlus 6 - petarda jeśli chodzi o płynność działania, wspaniale działa, nic się nie wiesza i szybko dostaje aktualizacje. Producent daje długie wsparcie bo nawet oneplus 2/3 dostają jeszcze aktualizacje. Aparat może nie jest tak dobry jak p20 pro czy s9 ale tak samo dobry co ip8, a może nawet ciut lepszy. telefon kosztuje jakieś 2500 to jeszcze tysiak zostaje ci się na wygłupy :D

Polecałbym ci poczytać/pooglądać recenzje. Pytanie do czego tobie potrzebny ten telefon byś mógł w 100% wykorzystywać jego zdolności

Opublikowano

OnePlus 6 godny polecenia, świetne urządzenie jak na swoją półkę cenową, bo można go kupić już za 2500 zł (6/64 GB wersję). Niedługo, bo już 30 października premierę ma OnePlus 6T, ceny jeszcze nie są znane, pewnie ok. 3000 zł będzie kosztować, może niżej.
Zadowolony byłbyś również z samsunga Galaxy Note 8, jeśli lubisz duże rozmiary ;) Też poniżej budżetu. Ekran Super Amoled + rysik, wyświetlacz infinity, Gorilla Glass 5, procek wydajny, wodo i pyłoszczelność (IP68). Do tego można dokupić gadżety, jak Google VR, lub stację DeX, która przekształci smartfona w mobilny komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...