Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xBot - Problem

Fragusiek!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @up mam problem z xbotem.

- Bot jest wgrany odpowiednio, config jest dobrze zrobiony

- PHP zainstalowane

- Robiłem restart TS3 jak i bota nie chce on się odpalić.

- W logach nic nie ma, jedynie folder z dwiema instancjami oraz dokument tekstowy, w którym nic nie ma.

Opublikowano
34 minuty temu, LoveGTR napisał:

./starter.sh install

??? Po co spamujesz takim czymś? Posty sobie nabijasz?

Dobra udało się jakoś odpalić bota teraz mam pytanie jak zmienić to aby pokazywało się przykładowo FragSpeak - Administrator (( w configu w instancjach jest to wpisane ))

https://scr.hu/MW4z5k6

Opublikowano

Aktualnie, to powinno samo się zmienić odpal od nowa bota lub popraw sam config, w Configu powinieneś mięć linijke która odpowiada od nazwy FRAG.

1.png

Opublikowano

W niektórych rzeczach już jest FragSpeak-Administator jednak nie we wszystkich.. Czy nie będzie trzeba konfigurować każdej funkcji w xbocie i dodawać tam nazwę? (( przykładowo connect_message i tam dać FragSpeak-Administator? ))

Opublikowano
16 godzin temu, Fragusiek! napisał:

W niektórych rzeczach już jest FragSpeak-Administator jednak nie we wszystkich.. Czy nie będzie trzeba konfigurować każdej funkcji w xbocie i dodawać tam nazwę? (( przykładowo connect_message i tam dać FragSpeak-Administator? ))

Każdą instancje sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...