Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć serwer Minecraft oparty na modyfikacjach dla 6 osób?

Banieqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. 

Jestem dość nowy i nie potrafie postawic serwera 24/h z modami.

Robiłem sam ale zawsze cos padało i sie nie dało sie :( 

Moje pytanie .. czy jest ktoś tak dobry i pomógłby mi postawic serwer na modach wyjasnic albo samemu postawic ???

Chce zagrac ze znajomymi ok 6 osób tak dla zabawy ale nie potrafie ogarnac tego serwera i nie wiem gdzie wykupic serwer zeby lagów nie było ...

Pomoże ktoś ??

• Marosking zmienił(a) tytuł na Jak stworzyć serwer Minecraft oparty na modyfikacjach dla 6 osób? 24/7
Opublikowano

Zacznijmy od tego że potrzebujesz silnika który obsługuje forge

https://www.spongepowered.org/downloads/spongeforge/stable/1.12.2

Następnie musisz wybrać hosting serwera, tutaj polecam lvlup. Dopierasz też RAM adekwatnie do modyfikacji oraz procesor który będzie w stanie utrzymać serwer.

Opublikowano

@UP

Nie polecam twoich poradników pff, HEH

Co do tematu:

Polecam ci wejść na strone - Enderchest.pl lub tinyaxe.com otóż na stronach możesz postawić swój serwer klocków za jedyne 5 zł.

Po wejśćiu na strone i zakupie, skontaktuj się ze mną na pw, lub na forum odpisz a chętnie ci dam dokładne informacje żebyś mógł sobię z kolegami pograć w klocki. 

ps,

Myślę że pomogłem :*

1.png

• Biter. zmienił(a) tytuł na Jak stworzyć serwer Minecraft oparty na modyfikacjach dla 6 osób?
Opublikowano
Dnia 14.09.2018 o 00:24, Catha napisał:

tinyaxe.com

Ty też zrobiłeś dobry poradnik tinyaxe co to za hosting nie znam.... aaaaa titanaxe.com?

8aVvxa2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...