Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena botów

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć, ile można sobie życzyć za sprzedaż (wszystkich praw) botów typu:

1. Prosty bot do elity/e2 jako addon z anty-afk, systemem waypointów, dobijania e2 lub jej grupy jeżeli druga osoba na niej padnie.

2. Framework do tworzenia botów na dzienne jako addon w grze

3. Bot do margonem mini jako program, dużo funkcji, ale z grubsza. Można ustawić dla każdej profesji jak ma sie rozwijać, kupować strzały, eq, umki, walczyc turowo itd. Praktycznie bez wlasnej ingerencji grac na wielu kontach na raz.

4. Framework do tworzenia botów jako program, emuluje na własny sposób grę

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Na cenach się zbytnio nie znam, ale na e2 najdroższy będzie. Co do MargonemMini na pewno jeśli dasz w miarę tanio będzie duży popyt bo to jest naprawdę przydatny bot.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 24.10.2018 o 15:08, DR HEX napisał:

@VereX.

Dobra więc najpierw odpowiem na pytanie. Za mało by się opłacało. Kiedyś się pytałem to ludzie(max ze 3 osoby) proponowali około 5zł za bota do e1, e2, expa i jeszcze kilku innych funkcji i to najlepiej na kilka kont i ze zmianą IP... ta za tyle to co najwyżej bym dał licencję tygodniową na 1 konto 1 postkę i jeszcze nwm reklamy czy cuś by mi się chociaż to jakkolwiek opłaciło.

I to tylko 3 osoby, reszta mówiła, żebym dał za darmo do testowania triala czy coś...

Zacznijmy od tego, że na start zaczęliby kombinować, a to jeden by kupił i chciałby scrackować albo by opublikował, gdzieś na forum by złamali albo po prostu by kombinował i próbował na kilka kont lub innym osobom sprzedawać dodatkowo niszcząc twoją reputację, bo raczej nie udałoby się mu się pozbyć znaku po autorze czy jak to ktoś chce sobie nazwać.

A co do tych co by chcieli za free dla testu to po co tracić czas na nich skoro i tak pewno by nie kupili i liczyliby, że jakimś cudem im się uda złamać zabezpieczenia, a tak to co musisz takiemu wygenerować licencję, jeszcze dotkowo musisz magazynować jego HWID i resztę zabezpieczeń tak by przypadkiem nie próbował używać programu na innym kompie albo by nie próbował się bawić w udostępnianie ze znajomymi na zasadzie "ja pierwszy tydzień za darmo potem kolejny ty, ty, ty" itd. 

A jeszcze miałem masę pomysłów w głowie, ale na szczęście zatrzymałem je dla siebie i nikt ich nie sklonował.

Nawet jakby ci taka cena odpowiadała to prędzej czy później takie boty spowodują, że nie będzie się opłacało grać, a więc i też bocić, bo np. zamiast solo na elitce to będzie ze 2-3 boty i każdy tylko sobie będzie zmniejszał szansę.

witamy idiotę na mpc. niemiło poznać, nie pozdrawiam. 
ja swojego bota z funkcją exp/e2 z rloganiem między postaciami sprzedaje za 12pln/miech. ktoś chce rloganie między kontami? to kupuje sobie licke na mulciaka (mniej płatną) i odpala na 2 przeglo. 
`takiemu wygenerować licencję, jeszcze dotkowo musisz magazynować jego HWID i resztę zabezpieczeń tak by przypadkiem nie próbował używać programu na innym kompie ` DEBIL XDD PANOWIE DEBIL NA FORUM ZAPRASZAM DO SCHRONU XDDD
ty chcesz boty pisać? https://prnt.sc/lbdkda ID, expires. Wrzucasz przez loader, cepie, i masz. 
zajebanie kodu? poleCam 22 pliki na serwerze i obfuscator. Do tej pory od ponad 10 miesięcy nie mam problemu z botem. 

jesteś durna złotówa i tyle w temacie, zero myślenia o skrypcie byle by się hajs zgadzał. mam u siebie na discordzie 40 uzytkownikow i liczba ciagle rosnie - pomnoz sobie 40*12 pln (a jest i funkcja za 18) i wyjdzie Ci ile dostaje na miesiac. Malo? Moze tak - ale wszyscy korzystaja i sa szczesliwi.

@VereX.co do płatności:
1. 8pln/miech
2. jako gotowa funkcja? 180 pln. Jako funkcja z wpisanymi dziennymi gotowa do użycia - 300
3. 20pln/miech

4. 400 pln

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz ja wychodzę z założenia, że bot to nie ułatwienie gry tylko jej zastąpienie.

Szczególnie w tych czasach i w rękach dzieci.

Nawet dodatki powoli przestają wpasowywać się w tą definicję ułatwiania gry, szczególnie "QG" i "AR".

Opublikowano

Taaa, kiedyś to było Najlepiej jak sie grupowało na Starym kliencie, gdzie każdy z każdym musiał cnie? 
Dzieci nie zrozumieją działania tego bota i jak go skonfigurować, tutaj wymagana jest umiejętność czytania ze zrozumieniem i iq 60+ (serio, tutorial mam z obrazkami napisany dla debili a i tak część nie rozumie). Chcesz to wbij na discorda, może pomożesz i zobaczysz jak to u nas działa. Zaproszenie masz na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...