Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie m2bob

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim mam 2 pytanka:

1. Czy jak pobiorę metka przez steam to mogę używać m2bob?

2. Gra ktoś z was teraz na m2bob bez bana :)?

Pozdroo

Yo!

Opublikowano

1. Nie wiem jak to wygląda na steamie ale w m2bobie musisz podać ścieżkę do pliku metin2client.bin więc raczej można używać na luzie. Nie będzie widać "w grze: Metin2" bo boba się odpala przez jego klienta.

2. Jak ktoś potrafi się kryć to można nawet maxa wbić na m2bobie. Co prawda na wyższych lvlach częściej sprawdzają czy nie bocisz ale ja nie narzekam. Obecnie mi się udaje nie łapać banów. Po prostu nie odpalam się żeby było widać że bot

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Opublikowano

Na niskich lvlach (1-50) możesz cisnąć na fulla, ale bez łowienia (przez łowienie dostawałem bany na 2 tygodnie za powiązania). 

Możesz sobię wejść na najbardziej oblegane spoty i zobacz, że nonstop te same boty stoją. Jak grałem na tasmanii, to dzień w dzień na ezotach typek swoimi dropkami siedział i dropił riby. Wiem, że to ta sama osoba, bo gildia.  Najbezpieczniejsze będzie zarabianie botami na swoją główną postać, a główną postacią bocić bardziej uważniej np zmieniać ch jak gracz w pobliżu, albo, że ma wyłączać wszystkie funkcje typu speed hack.

Opublikowano

To też zależy na jakim serwerze grasz. Na tych nowych typu Jawa/Tasmania to bez przypału na full odpale możesz lecieć, a na tych gdzie jest mniej graczy lepiej uważać.

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...