Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zatrudnie technika lub grupę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zatrudnię technika lub dwóch a nawet całą ekpie który zrobi serwer skyblock od podstaw pod moje pomysły.

Co oczekuje:

Człowieka który stworzy serwer od podstaw. Od początkowej konfiguracji po napisanie konkretnego pluginu jaki będę chciał. Stworzenie światów ,map. Po prostu wszystkiego.

Nie będzie problemu z zakupem płatnych pluginów, map od osób trzecich. Serwer nie ma być kopią jakiegoś innego. Można kupić wszystkie gotowe.

Dłuższego supportu po stworzeniu serwera. Wytłumaczenie i pomoc w zrozumieniu stworzonych rzeczy bym mógł sam poprawiać niektóre rzeczy.

Nie szukam amatorów a konkretnych osób.

Realizacja za realne pieniądze wiec oczekuje osób pełnoletnich z którymi będę miał kontakt głosowy (ts, discord) czy też telefoniczny. Zero anonimowości .

Jesteś zainteresowany napisz PW tu na forum. Możesz określić kwotę zapłaty. Konkretna zaplata za konkretną prace.

Nie jestem tu codziennie więc mogę odpisać po 2-3 dniach

Osobiście nie mam czasu na taką prace. 

Jakieś pytania? Pisz.

Pozdrawiam serdecznie Poldek

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...