Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pograł bym ale nie wiem gdzie.

DeadOrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zacznę od tego ze nie jestem dzieckiem które jara się swiecacymi jak psu jajca setami. Pisze tu z prostego problemu, który umieściłem w temacie. Najbardzej zapadł mi w pamięci serwer Glador jednak nie ten obecny a ten pierwszy Darka (oczywiście ze grałem na wszystkich reaktywacjach). Spodziewam się zaraz fali hejtu, jednak tam grało mi się najprzyjemniej. Wiem ze był pobugowany itp. ze działy się tam cyrki. Jednak mi odpowiada taki styl tzn 2-3 mapki do dropienia brak dungeonow (osobiście uważam ze dungi są nudne i są strata czasu) oraz prosta logika robienia ekwipunku. Grałem na Valiumie, Bari czy Panegyi reszty serwerów nazw nie pamiętam i żaden z nich nie przyciągnął mnie na dłużej jak tydzień. Mam nadzieje ze ktoś mi pomoże, nie wiem może ktoś wie o jakiejś reaktywacji dziadka ewentualnie o jakimś serwerze który jest bardzo podobny do starego gladora. Dodam jeszcze ze DivneWorld przerabialem i brak mi tam tego ostatniego seta "cienia" które mniej więcej zbalansowalo pvp na tym serwerze. Ważne jest też to ze szybko zakończyłem grę na plu co wiąże się z tym ze nie ograniam żadnych nowości tj szarf alchemii czy nawet petow. Stąd też moje małe zainteresowanie serwerami które to posiadają. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...