Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Problem ] Virustotal-Virusy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moglibyscie mi powiedziec ktore wirusy sa grozne wykrywane na virustotal ?

i dlaczego jest tak ze np. w jednym fb jest 0 wirow a w 2 np. 6 wirusow ??? jak dla mnie jezeli plik ma zalozmy te 5 wirusow jest grozny a dla Was ????

chetnie poczytam wasze opinie , za madre odp. sa+++

walnij + ~!

Opublikowano

6 wirusów czy 6 antywirusów wykryły coś?

zależy też jakie to są wirusy

jeden fb może miec 0 a 2 fb może miec więcej np z tego powodu że loguje sie sam do gry, ładuje ustawienia z pliku

Opublikowano

Hmm ja robie troche spol i skany i zazwyczaj jest 6 wirusów ale to przez program który robie więc raczej nie powinieneś mieć problemów.

banned [*]

Opublikowano

Za zwyczaj injectory (wstrzykiwacze kodu) mają dużo wirusów bo pracują w podejrzany sposób - "podłączają" się do aplikacji i zapewne modyfikuje adresy (jej) w pamięci i takie tam.. Oczywiście AV się to nie podoba i zaczyna krzyczeć. MH 8.0 i SharkBot nie mają tego problemu bo.. bo.. ich injector jest fajnie ukryty, zintegrowany wraz z biblioteką w 1 pliku a xAngelBot ma tylko swoją bibliotekę i injectora osobno i to w nim wykrywa te niebezpieczeństwa.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Zależy od pliczku. :) 

Najlepiej jak dasz nam scany to lepiej doradzimy. :) (Nam czyli osobą z postami 500+ którzy wiedzą coś o wirusach... :)   )

Opublikowano

andrzej jest+ czyli nie mam sie czym martwic ??

W kwestii np. angelbota nie :) Cały dział metin2 zapewne go miał, ma czy będzie miał i nic im się nie stało, włącznie ze mną :P

Marcin, ja proponuje od 2000 postów a nie tam od 500 xDDD :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...