Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona pod Metin2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, muchomor321 napisał:

bez sql to lipa xD

Masz tam bazę wystarczy że wrzucisz na maszynę i sobie wyciągniesz sql

Opublikowano
2 minuty temu, BezProcentów napisał:

Ciekawe czy pozwolenie na wrzucenie czyjegoś kodu jest :)

Ciekawe czy pozwolenie od gameforge na prywatne serwery jest :)

7906414703974381522016.png

Opublikowano
2 minuty temu, Hacis napisał:

Ciekawe czy pozwolenie od gameforge na prywatne serwery jest :)

To jedno z drugim co ma wspólnego? Jak odpowiadasz to odpowiadaj na temat

Opublikowano
Przed chwilą, BezProcentów napisał:

To jedno z drugim co ma wspólnego? Jak odpowiadasz to odpowiadaj na temat

to było porównanie.

Jak nie można udostępniać czyjegoś kodu tak nie można tworzyć prywatnych serwerów bez zgody firmy gameforge, więc po co się przyczepiać...

Opublikowano
4 minuty temu, Hacis napisał:

to było porównanie.

Jak nie można udostępniać czyjegoś kodu tak nie można tworzyć prywatnych serwerów bez zgody firmy gameforge, więc po co się przyczepiać...

Ale to chujowe porównanie. Pierw pomyśl czy pliki metina były "wrzucone" czy wyciekły.

Nie mam nic więcej do dodania, zadałem tylko pytanie a twoje porównanie o kant dupy rozbić.

ps. płaciłeś coś za pliki metina? Bo ludzie za kod salura na pewno.

Opublikowano
10 minut temu, BezProcentów napisał:

Ale to chujowe porównanie. Pierw pomyśl czy pliki metina były "wrzucone" czy wyciekły.

Nie mam nic więcej do dodania, zadałem tylko pytanie a twoje porównanie o kant dupy rozbić.

Czyli twierdzisz że kod dla gf'a wykonali za darmo? xD

11111.png

Opublikowano
12 minut temu, BezProcentów napisał:

Dodam kolejne porównanie.

Dostałeś ciągnik w spadku ( czyli za darmo )

w nocy ktoś wsiadł w ten ciągnik i odjechał nie wiadomo gdzie.

Kupiłeś nowy ciągnik ( czyli zapłaciłeś )

Wniosek taki, że pretensje będziesz miał tylko do tego złodzieja co ukradł ciągnik kupiony, bo tamten ciągnik dostałeś za darmo.

2 minuty temu, Alon. napisał:

Czyli twierdzisz że kod dla gf'a wykonali za darmo? xD

Może twierdzi, że gameforge pracuje charytatywnie, aby utrzymać tych co robią serwery, które stoją miesiąc i odjeżdżają jak ten ciągnik.

Opublikowano

Zakończcie tę dyskusję, bo to nie jest temat dotyczący legalności prywatnych serwerów Metin2. 

Co do tego, czy plik powinien się tutaj znaleźć, może lepiej byłoby spytać autorów - @Salur @AT`

Opublikowano
11 minut temu, Aive napisał:

Zakończcie tę dyskusję, bo to nie jest temat dotyczący legalności prywatnych serwerów Metin2. 

Co do tego, czy plik powinien się tutaj znaleźć, może lepiej byłoby spytać autorów - @Salur @AT`

Z tego co wiem to osoba, która zleciła stworzenie tej strony, jest jej właścicielem a nie osoby tworzące stronę, które za to dostały wynagrodzenie finansowe.

@Aive jak kupisz samochód w salonie a potem chcesz go sprzedać lub oddać komuś innemu, to musisz pytać ten salon o zgodę ? Bo ja nie muszę.

Opublikowano
8 minut temu, Hacis napisał:

Z tego co wiem to osoba, która zleciła stworzenie tej strony, jest jej właścicielem a nie osoby tworzące stronę, które za to dostały wynagrodzenie finansowe.

@Aive jak kupisz samochód w salonie a potem chcesz go sprzedać komuś innemu, to musisz pytać ten salon o zgodę ? Bo ja nie muszę.

Najwidoczniej mało wiesz.

Kolego, wszystko zależy od tego jaką i czy w ogóle zawarłbyś jakąś umowę z salonem. Tak ku ścisłości. ;)

Poza tym dalsza sprzedaż, a rozpowszechnianie to dwie inne kwestie.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Najwidoczniej mało wiesz.

Kolego, wszystko zależy od tego jaką i czy w ogóle zawarłbyś jakąś umowę z salonem. Tak ku ścisłości. ;)

Bez urazy, ale jak kto uważa, jak chcesz to dla mnie możesz i podpisać umowę, że bez zgody własciciela MPC FORUM nie będą mogli cię pochować :P

Opublikowano
1 minutę temu, Strik3r. napisał:

Jaka gównoburza ... xD
wrzucić to jeszcze debile mają swoje "ale" xD

Nie obchodzi mnie ta strona ani trochę, jakbym potrzebował, to bym kupił, albo zrobił.

Udostępnione strony nie są wykorzystywane, a w rozmowę wdałem się tylko po to aby udowodnić że ktoś się myli.

Opublikowano
48 minut temu, Hacis napisał:

Dodam kolejne porównanie.

Dostałeś ciągnik w spadku ( czyli za darmo )

Kupiłeś nowy ciągnik ( czyli zapłaciłeś )

Wniosek taki, że pretensje będziesz miał tylko do tego złodzieja co ukradł ciągnik kupiony, bo tamten ciągnik dostałeś za darmo.

Może twierdzi, że gameforge pracuje charytatywnie, aby utrzymać tych co robią serwery, które stoją miesiąc i odjeżdżają jak ten ciągnik.

W chuju mam wasze boleści, kupujesz kod to popatrz na autora kodu a nie na osobe, która go kupiła.

Ja na kod wydałem 500 zł i boli mnie dupa tak bardzo, że pierdolone zera z tego forum takie jak wy wrzucacie go za darmo, a potem kolejne 50 osób wrzuci to poprzerabiane razem z ich chujowymi sf.

pondro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...