Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem: Duel BOT

glasn0st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, jako, że pierwszy post to dodaję coś od siebie, jakieś 2 lata temu stworzyłem małego bota do margonem: duel. 

Sprawdzałem go parę godzin temu, dalej działa prawidłowo. Może posłużyć komuś, kto chce wbić 30 level, żeby dostać peta w normalnym Margonem. :)

Sam bot jest napisany w języku Python i dostępny w moim repo githuba: https://github.com/glasn0st/mgduelbot

Jakby ktoś potrzebował instrukcji lub miał problemy z odpaleniem niech pisze w tym temacie.

Opublikowano

Witam. Mógłbyś bardziej przybliżyć ustawienie lvla i dungeonu? Bo aktualnie pokazuje, że nie znaleziono lokacji, a obleciałem wszystkie. Nawet na tym przykładzie, który dodałeś w pliku.

image.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 4.09.2018 o 19:15, qwertyn98 napisał:

Witam. Mógłbyś bardziej przybliżyć ustawienie lvla i dungeonu? Bo aktualnie pokazuje, że nie znaleziono lokacji, a obleciałem wszystkie. Nawet na tym przykładzie, który dodałeś w pliku.

image.png

Jasne. A więc "d" to dungeon, czyli miejsce, do którego idziemy expić. W przypadku d=1 dla pierwszej lokacji, będzie to 

image.png

bo jest to pierwszy dungeon, drugim będzie 

image.png

'l' to po prostu level, czyli etap danego dungeonu:

image.png

A więc ustawiając

f_data = { d : '1', 'l' : '2', 'rnd' : random.randint(-63406286, 533849241) }

Postać będzie walczyć z mobami w jaskini łowców(d = 1), na etapie drugim(l = 2).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to odpalić? Dasz na pw informację? Zedytuję później posta i opiszę żeby kolejni niewiedzący dowiedzieli się jak to zrobić.

Enemy Territory old school playah, blachy aka deFekt aka ...!?

klanowki.pl - chcesz dowiedzieć się więcej ? PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...