Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch vs LoL

frezka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Chce kupić owerwatch dopóki jest promocja, ale.. -  właśnie jest słowo "ale" więc to co przed "ale" nie ma raczej się nie liczy. 

Dużo mysilłem czy dać ten temat do gry Lol czy overwatch zdecydowałem się na overwatch dlatego, że się zastanawiam czy ją kupić. Gram od czasu do czasu w LoL-a. Jednak jak zobaczyłem, że jest promocja do 30 euro za legendary edition na overwatch zastanawiam się czy warto? Czy ta gra jest taka fajna? Czy gra jest trudniejsza od lola? podam przykład pograłem trochę w Heros of the Storm i stwierdzam że tak beznadziejnej gry nie widziałem jeszcze. Nie jestem graczem z topki i nie mam umiejętności jak 90% graczy. zaliczam się raczej do tych słabszych choć w lolu jestem w stanie coś osiągnąć dość często to d HofS nic. Dlatego zakładam ten temat. Czy overwatch jest wart kupienia dla słabego gracza który nie siedzi godzinami przed komputerem bo gra od czasu do czasu bo pracuje po 12h/24h? Czy dam sobie tam radę? itp.?

Proszę o odpowiedź.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak lubisz grać w fpsy i lola to Overwatch może być dobrym połączeniem. Fajnie się w Overwatcha gra z kimś. Gdybym miał grać tylko sam to wolałbym w lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...