Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob problem po aktualizacji

Rolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w czoraj po aktualizacji m2boba i metina 2 wyskakuje mi komunikat ze m2bob nie moze uruchomnic metina ponizewaz ten nie jest zaktualizowany.a dodam ze metin jest zaktuaizowany do najnowszej wersji

• Aive zmienił(a) tytuł na M2bob problem po aktualizacji
Opublikowano

Trzeba pobrać starszą wersje m2bob i nie aktualizować.

Co do tego cheata polecam ich forum bo widzę, że ten dział powoli umiera xD

Opublikowano

Wczoraj wieczorem odpaliłem metina na m2bob wersja 9.8.7.

Jedynie DMG nie chce mi działać bo metin wykrywa zły plik index xD nie chciało mi się z tym bawić.

Opublikowano
7 minut temu, mike11 napisał:

Wczoraj wieczorem odpaliłem metina na m2bob wersja 9.8.7.

Jedynie DMG nie chce mi działać bo metin wykrywa zły plik index xD nie chciało mi się z tym bawić.

Mi również wersja 9.8.7 działa bez problemu. A z tym plikiem index nie można nic poradzić. Próbowałem usunąć sprawdzanie pliku index podczas startu klienta i nic to nie dało. Kagb321 mówił że "klient sprawdza wagę, wielkość, datę utworzenia i Bóg wie co jeszcze o pliku index i się nie zgadza i tyle. Tak to byś podmienił na co chcesz - musi się zgadzać w bitach i bajtach z oryginałem co nie znaczy ze nie możesz go edytować w hex nie zmieniając daty utworzenia i takich tam windowsowskich anty gównianych rzeczy". Dałem sobie z tym spokój. Więc X7 DMG & Antifly by R0berTT już raczej nie podziała gdyż przestali go aktualizować. Pozostaje zapłacić za premkę m2boba albo czekać aż Kamer zepnie poślady i obejdzie nowe zabezpieczenia GF.

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...