Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet mobilny bez limitu danych?

Bóbr.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ze względu na charakter pracy jaką wykonuję i styl życia poszukuję oferty internetu mobilnego bez limitu danych.

Mianowicie, fajnie jeśli oferta uwzględniałaby LTE. Jeśli jednak nie ma pełnej swobody w kwestii "bez limitów" czyli każdy operator / dostawca internetu zwalnia jego prędkość po przekroczeniu danego limitu gb interesowałaby mnie oferta, w której internet nie zwalnia do minimum i nadal jest użyteczny. Co mam na myśli?

Jeśli przekroczę te załużmy 100gb i internet zwalnia chicałbym mieć możliwość pobierania plików czy oglądania czegoś na yt z w miarę przyzwoitą prędkością.
Jeśli znacie takie oferty będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Co do ceny takiego abonamentu, to fajnie byłoby zmieścić się w kwocie 50zł,  najlepiej aby umowa była na okres nieokreślony lub rok.
Z góry dziękuję za pomoc i najlepszą podpowiedz na pewno w jakiś sposób wynagrodzę :D

Szukam grafika, który zobi mi sygnaturkę ;)

Opublikowano

@Bóbr. Korzystam z tego internetu od prawie roku i nie posiadam żadnych zastrzeżeń. Możesz pobrać nawet 2TB danych i internet nie zmniejszy swojej prędkości. Jedynie co musisz zrobić to sprawdzić jak jest zasięgiem T-Mobile w Twojej okolicy, jak daleko jesteś od najbliższego BTS'a i jak mocno jest on obciążony. Najłatwiej to zrobić kupując jakiś najtańszy starter T-Mobile z pakietem internetu i wykonać testy prędkości o różnych porach dnia. W zestawie z internetem otrzymujesz router.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...