Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puszczanie muzyki z tsa

lolek04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zobaczyłem że ludzie mówią a za chwilę gdy im ktoś powie puszczają muzykę z yt, nie na jakimś innym połączeniu tylko na tym samym.

Stąd moje pytanko jak tam zrobić żeby mówić a za chwile można było puszczać muzykę ?

Jaki plugin pobrać czy też program ?

Opublikowano

Nie chce miks stereo bo to największy syf

Ostatnio widziałem jak typek puszczał muzykę i mógł mówić w tym samym czasie i coś podobnego poszukuje

Opublikowano
24 minuty temu, lolek04 napisał:

Ostatnio widziałem jak typek puszczał muzykę i mógł mówić w tym samym czasie i coś podobnego poszukuje

Sinusbot sprawdź 

Opublikowano
51 minut temu, lolek04 napisał:

Virtual Audio Cable

Opublikowano

No ale sinusbot to trzeba mieć dwa połączenia jeden do puszczania muzyki a drugi do mówienia a ja chce mieć wszystko na jednym połączeniu 

Virtual Audio Cable - to on chyba działał podobnie jak wyżej napisałem bo kiedyś go używałem

Opublikowano

Znajdź jakąś przeglądarke gdzie łatwo zmienisz właśnie na Virtual Audio Cable i puszczaj z tej.

Możesz też jeżeli nie chcesz instalować sinusbota na kompie. To postawić sobie VPS na kompie i wtedy zainstalować tam np. AudioBoty.

I możesz puszczać muzyke :P

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

A wiesz może jak ustawić żebym słyszał dźwięk z Virtual Audio Cable bo jak go przełączę to nie słyszę nic jak puszczam coś z yt, bo przełączyłem na jednej z przeglądarek żeby dźwięk był właśnie na tym Virtual Audio Cable

Opublikowano

Wchodzisz na ts z 2 konta. Jest milion poradników na YT odnośnie bota na ts :)

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...