Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kanał na YouTube] Ryuuji-senpai

Kequality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym ogłosić że od 2 lat prowadzę kanał na YouTube poświęcony anime i mandze, lecz nie tylko!

Otóż na moim kanale możecie znaleźć wiele ciekawych materiałów, np. reakcję na filmy w których wypowiadam się i reaguję na nie, parę gierek typu NosTale, Metin2 - który nie będzie kontynuowany i wiele, wiele innych. Jeśli wam przypadnie do gustu mój kanał to możecie zapodać subskrybcję z dzwoneczkiem, i parę lajków pod ostatnim filmem który dzisiaj wrzuciłem (29.08.2018).

Jest to Let's Play z gry NosTale i po prostu chciałbym się pochwalić moją rozgrywką w tym świecie anime :D. Mój komentarz jest może ubogi, ale jeszcze nie przystosowałem się do nagrywania i komentowania na żywo, czasem robię lajwy ale to sporadycznie - najczęściej z gry PokeWars.

Tutaj zapodaje link do mojego filmu dzisiejszego abyście obejrzeli, i jakbyście mogli to ocenili go w komentarzu dopisując że jesteście z tego forum, no i oczywiście zostawić łapeczkę w górę :D. Mam nawet film z SurReaktorem, bardzo dawno temu ale trudno jest się skontaktować z innymi YouTuberami i od czasu do czasu odpowiadają na wiadomości prywatne czy też na maila.

Co by tu więcej powiedzieć... Hmm... Zostawcie suba! ~Gocha xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...