Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ładowaniem mapy CS:GO

donsciecha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dziwny problem z CSGO, otóż podczas ładowania mapy crashuje i wywala do pulpitu, próbowałem juz wszystkich komend w opcji uruchamiania, usuwanie roznych plików, reinstal, zmiany w video.txt z 1 na 0 itp i nic, ktoś jakis pomysł?

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z ładowaniem mapy CS:GO
Opublikowano

Przeinstaluj CS, jeżeli to nie pomoże to otwórz folder BIN który masz tam gdzie jest CS zainstalowany i usuń z niego wszystkie pliki które dasz radę, później jeżeli to nie pomoże to zrób spójność plików w grze, ostatnią opcją jaka mi przychodzi do głowy jest odinstalowanie każdego programu od IObit, ponieważ VAC blokuje każdy z tych programów, dlatego nie można dołączyć do serwera. 

Opublikowano

Chodzi o oficjalne mapy czy mapy społeczności?

Standardowa procedura przy problemach z csgo to zawsze sprawdzanie spójności i odpalanie gry na czystym configu i bez żadnych komend w opcjach uruchamiania.

W folderze z configiem możesz też zmienić w video.txt setting.mem_level na 0 i sprawdzić czy podziałało - opcja wymusza wykorzystywanie przez CSGO tylko 1GB RAM...

3 godziny temu, hapen napisał:

Przeinstaluj CS, jeżeli to nie pomoże to otwórz folder BIN który masz tam gdzie jest CS zainstalowany i usuń z niego wszystkie pliki które dasz radę, później jeżeli to nie pomoże to zrób spójność plików w grze, ostatnią opcją jaka mi przychodzi do głowy jest odinstalowanie każdego programu od IObit, ponieważ VAC blokuje każdy z tych programów, dlatego nie można dołączyć do serwera. 

Usunięcie zawartości folderu bin to tak jakbyś mu polecił usunięcie zawartości folderu system32 w Windowsie... Co do IOBit - to crapware i nikt normalny nie używa badziewia od nich...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...