Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSGWARDIA.PL

Sprint012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja taka sobie (delikatnie mówiąc), ale serwer broni się. Fajnie zobaczyć serwer, który widać że jest zaplanowany, zadbany i z pomysłem. Spodziewałem się kolejnego TSa postawionego napredce na defaultowych ustawieniach, który utrzyma się miesiąc - a tu miłe zaskoczenie.

Sugerowałbym tylko zdjęcie  Tsbahau z bannera, bo z NPL się gryzie. Autorski bot to xbot?

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
2 godziny temu, Sprint012 napisał:

Narazie jest Xbot ale bedzie Autorski MBOT ( Jutro :D )

Yyy autorski Mbot? o: nie wiedziałem, ze jesteście jego twórcami ?

A ta reklama nie zachęciliscie mnie nawet do wejścia na serwer ( wincyj tyh koloruf )

Opublikowano

Nie mogę edytować nie wiem czemu ale 512 slotów wiesz chyba ile ma licencja non profit co nie ?

Nie, nie korzystam z TS3 oraz nie interesuję się tą aplikacją. Skoro nie możesz edytować, dopiszę to w temacie. ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...