Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber na PL

Kamyk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram dropkiem 35 na pl'u . troszkę brakuje pelerynek, a na kupywanie też mnie nie stać zbytnio :D
Chodzi mi tylko o mobbera jakiegoś. jest może jakiś bezpieczny ?  jak z tym jest w tych czasach ? :D

• Aive zmienił(a) tytuł na Mobber na PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jest  taka możliwość, że założę jakieś inne konto, nie powiązane z dropkiem i będę używał mobbera na tym samym kompie, będzie banik ? 

Opublikowano

Ja dostałem bana na jednym koncie i poleciała reszta włączonych na m2bobie bo powiązali konta z numerem IP. Najlepiej jak nie będziesz handlować między mainem a botami. No i używanie VPN'a to podstawa jeśli nie chcesz szybko stracić swoich botów. m2bob wyświetli Ci powiadomienie w razie pojawienia się GM'a obok twojej postaci.

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Opublikowano

zrobiłbym tak,że będę miał 2 foldery metka jeden zwykły drugi bot.  zrobię jakiś 1 lv  nim wbiję na bota. dropkiem będę grał z konta notmalnego.   pójdą po IP czy nie ?  
aaa i drugie  VPN ? co to jest 

Opublikowano

Jeśli nie użyjesz VPN'a to nie ma znaczenia z jakiego folderu odpalisz metina. I tak mogą cię znaleźć po logach. VPN w skrócie zmienia ci numer IP. Jeśli chcesz go używać to musisz mieć dwa foldery z metinem. M2bob umożliwia ci wybranie dwóch klientów np: jeden z twojego IP a drugi z VPN'a. Jest dużo darmowych w internecie, wystarczy poszukać.

Pomogłem? Daj plusika :3_grin:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...