Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbić 3 poziom honoru?

sqzleem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak jak w temacie, jak wbić ten poziom żeby dostać się na PBE? O co w tym chodzi? Ostatnio wróciłem do lola, grałem w sezonach 3/4 i trochę nie ogarniam tego.

Dodam że mam teraz nie wiem skąd 2 poziom 0/3 chyba.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak wbić 3 poziom honoru?
Opublikowano

Obecnie to będzie ciężko bo gracze już tak chętnie nie rozdają honorów jak kiedyś ale jeśli będziesz grał intensywnie i dostaniesz dobry team to honorki będą leciały. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Milcz... To znaczy nie wyzywaj, pisz GJ za udane akcje, nie trolluj i oddawaj czasem kille :10_wink:. Reporty nic nie znaczą, o ile nie zamienią się w kary, a za wymienione ów zachowanie możesz uzbierać sporo honorów (o szybkim podnoszeniu się "honorowego ELO" świadczy to jak często dostajesz kawałki klucza, np. ja dostaje je 2 razy na 3 dni).

Bez nazwy.png

Opublikowano
9 godzin temu, ImperatorYTs napisał:

Milcz... To znaczy nie wyzywaj, pisz GJ za udane akcje, nie trolluj i oddawaj czasem kille :10_wink:. Reporty nic nie znaczą, o ile nie zamienią się w kary, a za wymienione ów zachowanie możesz uzbierać sporo honorów (o szybkim podnoszeniu się "honorowego ELO" świadczy to jak często dostajesz kawałki klucza, np. ja dostaje je 2 razy na 3 dni).

No miły jestem, staram sie dawać im porady, staty też wykręcam dobre. Kawałki klucza dostaje co dzień / dwa dni.

Opublikowano

Graj tak, aby drużyna uhonorowała cię honorem... Dostajesz do tego fragmenty klucza i specjalne oznaczenie w oknie ładowania (taka jakby wstążka u góry)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...