Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][SkyBlock] bestskyblock.pl

lukasz7689

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam was na mój serwer minecraft

bestskyblock.pl

Rekrutacja na helpera [ON]

BestSkyblock

» IP serwera: bestskyblock.pl

» Wersja serwera: 1.12.2

» Typ serwera: Skyblock

» Ilość slotów: 20

» Whitelista: Nie

» Autoryzacja: NoPremium

Właściciel:

PolakWariat

lCMyNfi.png

2.png

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Nie polecam, właściciel to dziecko, które nie potrafi jak normalny człowiek porozmawiać tylko wali od razu bana. Poza tym serwer mało rozbudowany, platforma startowa jest malutka, sklep, tartak, kamieniołom także, regulamin składa się z TRZECH podpunktów. A najlepsza jest nazwa tego "serwera" xD chyba długo nad nią myślałeś xD dam ci lepszą "sky block serwer" xD 

Opublikowano
Dnia 25.08.2018 o 14:24, BolesnyPolo napisał:

Nie polecam, właściciel to dziecko, które nie potrafi jak normalny człowiek porozmawiać tylko wali od razu bana. Poza tym serwer mało rozbudowany, platforma startowa jest malutka, sklep, tartak, kamieniołom także, regulamin składa się z TRZECH podpunktów. A najlepsza jest nazwa tego "serwera" xD chyba długo nad nią myślałeś xD dam ci lepszą "sky block serwer" xD 

Może i mam 14 lat ale cały czas mam pomysły na serwer. Potrafię rozmawiać normalnie bana dałem ci za obrazę serwera

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...