Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cs:go

testhacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu (dłuższego niż miesiąc) mam problem z cs'em otóż podczas gry nagle cs łapie zwiechę, komputer zaczyna wiele głośniej pracować i jedyne co da się zrobić to przyciskami uruchomić menedżer zadań i zamknąć cs bo myszka nie działa tak laguje kompa a po wyłączeniu csa jest dobrze.

Jeśli chodzi o kwestię taką, że komputer nie ogarnia to tą opcję można od razu wykluczyć, ponieważ komputer jest dobry i ogarnia wiele bardziej wymagające gry i programy. 

Myślałem, że mam jakiegoś wirusa który przy uruchomieniu procesu .exe w tym przypadku cs'a odpala mi jakiś plik który siada i obciąża mi procesor ale podczas tego laga włączam monitor zasobów i obciążenie procesora wynosi zaledwie 30-40% (cs + chrome) więc procek nie powinien siadać przy czymś takim.

Dodam, że odpalam cs'a na wysokich ustawieniach mając przy tym 180fps tutaj też mi się nasunęło, że może nie ogarnia grafiki ale to samo jest gdy wezmę wszystkie ustawienia na minimalne.

Nie mam już pomysłu, reinstal cs, steama nie pomaga, nic nie pomaga dlatego przychodzę z prośbą o pomoc do Was.

Pozdrawiam!

Budowniczy
Opublikowano

Wygląda na to, że pozostaje dla Ciebie format. Skoro reinstallowałeś steam'a i cs'a i nie pomogło. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...