Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z spolszczeniem pluginu "aSkyBlock" a dokładnie GUI pluginu niestety to co chcę spolszczyć nie jest w configu

Chciał bym aby GUI wyglądało tak (Obrazek1) a niestety wygląda tak (Obrazek2)

Z góry dziękuje za pomoc

Obrazek 1.PNG

Obrazek2.PNG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Poszukaj w internecie programu InClassTrans lub InClassTranslator. Służy on do tłumaczenia stringów/nazw zmiennych w klasach. Tylko uważaj żeby niczego nie popsuć! :) 

Opublikowano

Niestety próbowałem i akurat ten program nie spolszczy tego co chcę

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus a nisi molestie, ultricies justo id, pharetra sem. Aliquam tempus hendrerit lorem non maximus. Duis rutrum quam id ipsum pellentesque blandit. Praesent quis massa arcu. Praesent cursus accumsan orci, venenatis facilisis orci accumsan quis.

Opublikowano

Nie spolszczy, tylko ty sam masz to spolszczyć. I nie pluginy tylko klasy w pluginach. Musisz plugin otworzyć winararem (lub innym programem), wypakować zawartość do jakiegoś folderu na pulpit. Przenosisz każdą klasę i szukasz w której jest twój szukany tekst, zamieniasz i zapisujesz. Gdy skończysz otwierasz plugin i wrzucasz pliki z tego utworzonego folderu na pulpicie do archiwum (oczywiście usuwając z archiwa stare).

Opublikowano

Niestety nie da się spolszczyć tekstu który chcę spolszczyć :(

Opublikowano
8 minut temu, lukasz7689 napisał:

Niestety nie da się spolszczyć tekstu który chcę spolszczyć :(

Niby dlaczego? Znalazłeś w ogóle tą klasę w której jest ten tekst?

Opublikowano

Tak po nazwie pliku 

panels.zip

Ten plik zawiera wszystkie pliki class Paneli

Opublikowano

Ok znalazłem plik class i spolszczyłem dziękuje za pomoc [Temat zamknięty]

• Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...