Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe karty graficzne NVIDIA GeForce GTX-RTX 20x0

Krzysztofnowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No teoretycznie 50% na wydajności, ceny na start takie jak poprzedniej generacji przy premierze. Jestem ciekawy jak w praktyce wypadną i czy za 2 lata AMD w końcu dogoni GTX1080

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przy zamówieniu z amazona płaci się coś dodatkowo w przypadku zakupu takiej karty? Jest tam o wiele taniej więc wydaje się to fajną opcją. :P

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano

Dlatego w nowym Tomb Raiderze RTX2080TI przy użyciu RTX w full hd miał średnio 40 fps. Trochę średni wynik :P.

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano
Dnia 21.08.2018 o 20:50, Milian napisał:

Mało ludzi stac na takie karty graficzne, a ja bym aż tyle kasy nie wydawał.

jakbys zyl w niemczech byloby cie stac

­

Opublikowano
13 godzin temu, cotrzot napisał:

Dlatego w nowym Tomb Raiderze RTX2080TI przy użyciu RTX w full hd miał średnio 40 fps. Trochę średni wynik :P.

Błąd sterowników na bank :) 

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

To wina kodu  gry, właśnie widziałam na kompie z i9 i RTX że spadki w TR są naprawdę zauważalne do 30 fps nawet. Ma kto każdy z nowymi kartami, na starych nie ma problemu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...