Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z G1

radkar18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam konto w warrocku, w grze istnieje ale jak chce wejsc na g1 zeby zmienic e-mail to pisze ze login nie istnieje o co chodzi?

też tak mam

Opublikowano

@Up reaport to spam czysty offtop... reaport dla pana...

@Topic hmm.... moze to konto bylo robione na g1 a nie na warrock net i sie na nim nie zalogujesz ^^ tak to jest ^^

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano
zgadzam się z exodiusem1

A ja sie nie zagadzam ..

Jeżeli nie wiecie co to offtop to sie nie udzielajcie dzieci . On napisal, że też ma ten problem ...

@topic (żeby nie było offtopu) To tymczasowy problem g1 też tak mam i ostatnio też tak było.

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

UWAGA! Ogłaszam, że to co jest napisane do góry jest to nieprawdą.

Opublikowano

Nie rozumiem do konca problemu ale takie cus bylo jak stare konta nie byly w g1.

Po pierwsze zalatw sobie lodowke do pokoju, nigdy nie spij dluzej niz 5 godz dziennie (najlepiej rozłóż to na 2 razy 2,5h) zabierz mamie z torebki pieniadze i nakupuj rzeczy na allegro, nie trac czasu na sniadanie i kolacje (zastap je pizza albo jakimis chipsami), pytaj kazdego o "pt plizz" albo "zen plox" - dostaniesz bajery a gdy ktos kolo ciebie przechodzi koniecznie musisz pisac "no ks" to takie powitanie w muonline (ale tylko poza miastem).

MU tutorial by soulmaster ^_^

• Dodaj nową pozycję...