Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSUDZIKA.PL | PUBLICZNY | STABILNY | DARMOWY

AquaRotto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowniku MPCforum jeżeli szukasz serwera teamspeak to mam nadzieje, że dobrze trafiłeś!

Co oferujemy:

Niski ping (Serwerownia OVH WAW1)

Bota muzycznego w poczekalni

Darmowe kanały

Ogarniętą administracje

128 slotów

AntyDDOS

Czekamy na ciebie na tsudzika.pl

Opublikowano

Bez urazy, ale to tak jak byś reklamował samochód "mam do zaoferowania fajny samochód, ma cztery sloty dla pasażerów, radio gra, zderzaki, miejsce w bagażniku i przez szybę widać drogę".

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano

@zmechu Zgodzę się nic tu nie jest opisane. 

Sama prezentacja nie zachęca nikogo do nawet wejścia na taki serwer teamspeak. Prezentacja napisana na szybko. Weź zobacz sobie inne prezentacje i porównaj je do tej twojej. 

Wątpię w to że licencja jest prawdziwa, lecz to są tylko przypuszczenia bo tak jak napisałem wyżej nie wejdę na teamspeak po takiej słabej prezentacji. 

Lecz życzę powodzenia w projekcie. 

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Nie musisz nic wysyłać. Ale zobacz wystarczy opisać więcej w prezentacji, nie mówię że musisz robić jakąś zajebista prezentacje ale wystarczy więcej opisać niż ty :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

No to wszedłem :-)

- na poczekalni zdecydowanie za głośno.

- regulamin trochę nieprzemyślany i napisany bez pomysłu. "Serwer jest dla osób w każdym wieku" - czemu to służy? " Zakaz używania nicków/awatarów które są [...] i mają stosunek religijny lub historyczny" - nie rozumiem, to nie mogę mieć nicku np. Napoleon? "Zakaz omijania bana" - i co z takim delikwentem zrobicie, dacie mu bana? :-)

- kanałów jest 50, z czego zajętych 5 a 45 zajmuje tylko miejsce i straszy

- nie rozumiem i nie lubię jak muszę subskrybować kanały ręcznie

I tak jak pisałem na początku - nie ma u Ciebie nic czego nie ma na 99,99% innych TSów. Ale wiem że początki są trudne :-)

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...