Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie są tłumy graczy?

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanka, mianowicie na jakim serwerze globalnym polskim gra najwięcej ludzi? Na jakich zagranicznych globalach opłaca się grać, ze względu na dużą liczbę graczy? Czy potrafilibyście oszacować tą liczbę graczy? Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Pl = Negros/Tasmania

Privy = Rubinum - 2k graczy online, Samia.pl 2k graczy online, aeldra.net - 3k graczy online, Baria.at s2 - 2k graczy online >>> Na kazdym serwerze gra masa graczy caly czas.

• Aive zmienił(a) tytuł na Gdzie są tłumy graczy?
Opublikowano

Ja wróciłem na Pl dokladnie tasmanie po około dwóch latach przerwy i to co zobaczyłem mnie przeraziło. Na każdym dużym spocie boty, metkow w m1 czy m2 nie ma po co szukać bo boty farmie.  Eventy to np drop z metonów i bossów czyli zarobek dla wyżej wymienionych botów.  Podczas ksucia botom zostałem zbanowany za używanie cheata

1. Wierny jednej marce

DSC_0028_3.JPG (1).jpg

Budowniczy
Opublikowano

Jawa może i nie ma tłumów, ale gra się przyjemnie. Samia i Baria to ciekawy i rozsądny wybór na ten moment.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...