Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps

Dames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do zamkniecia ! Masz pecha czytaj zrozumieniem kretynie dlatego nie potrawisz nic z poradników.

Poradniki nie są tylko na forach i nie tylko jest jeszcze YT :)

7283.png Buys only G1

2942.png

Opublikowano

up czy ty czytac nie umiesz??

z tych poradnikow nie wiiem jak

naucz sie czytac a nie nabijasz posty zal.pl

Dames poogladaj poradniki na youtube i moze sie nauczysz mi tez nie wycohdzi

Opublikowano

unibet8888 ej ale ty wlasnie pokazujesz ze jestes takim kidem i neo bo przede mna twoj post wogule nie mial sensu poprostu nie umiesz czytac ale jak ja napisalem to ty od razu poprawiles swoj post wiec lepiej siedz cicho

Dames scignij sobie FREEVPN i zmien sobie IP a amerykanskie i wtedy bedziesz mial reklamy :-)

Opublikowano

unibet8888 ej ale ty wlasnie pokazujesz ze jestes takim kidem i neo bo przede mna twoj post wogule nie mial sensu poprostu nie umiesz czytac ale jak ja napisalem to ty od razu poprawiles swoj post wiec lepiej siedz cicho

Dames scignij sobie FREEVPN i zmien sobie IP a amerykanskie i wtedy bedziesz mial reklamy :-)

mam hide my ip ale problem w tym ze tam w tym poradniku pisze ze w sonic jest te 420pkt a u mnie nie ma nic w sonic

Opublikowano

Jak robisz reklamki zmieniaj proxy żeby mieć ich więcej

Jeżeli punkty nie przychodzą odwołuj się do supbordy czy cuś

Więcej w poradniku zamieściłem tez niedawno poradnik jak zdobyć 50 punktów w łatwej reklamce gdzie dajesz tylko mail swój, widziałem tez poradnik jak szybko wbić 200 punktów na playspan ale to jest w zakładce General Dyskusja tam powinny być tematy związane z playspan tutaj zamieszczamy głownie hacki i poradniki do gry :)

76561198090890807.png