Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest tu ktoś z MPC RT?

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktoś jeszcze z MPC RT które tworzyliśmy w Ś.P grze Need for speed world? 

Obecnych proszę o odpowiedź. 

Pozdrawiam

nafson_gameplay.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemasz, wbiłem na mpc pierwszy raz od 3 lat na mpc patrząc po moich postach, przypomniały się stare czasy i opanowała mnie totalna nostalgia..

Nie wiem czy mnie pamiętacie, byłem w mpc rt od drugiego sezonu i ścigaliśmy się, forumowe plakietki były najlepsze! :D
Do dnia dzisiejszego jest mi przykro, że world skończył jak skończył i nie znalazł godnego następcy, nigdzie nie byłem w stanie tak dobrze wczuć się w grę,
poczuć klimat i czerpać z tego frajdę jak właśnie w NFS World. Zamknięcie serwerów to był strzał w mordę, soczysty liść prosto ze strony EA. 

W ogóle nie ogarniam nowego stylu forum, które już z rok czy dwa jest, a wszystko właśnie przez zamknięcie worlda, kiedyś to było forum :D 
Pozdro @nafson, @TheVolume was pamiętam i dla reszty starej gwardii mpc rt oczywiście ;)  

• Aive zmienił(a) tytuł na Jest tu ktoś z MPC RT?
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie auta dostępne za igc, brak możliwości zakupu sb. Czego chcieć więcej. Mechanika gry ta sama. Jedyne czego brakuje to dobrej ekipy do ścigania się i zlotow. #MPCRT

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Tak ,ale gra nie jest rozwijana, ma niską popularność. W rising hub to jest rozwój a tu nic. I tak obie gry mają niską popularnoć, przestarzałą oprawę graficzną. Na pc mamy forze horizon 3 i 4, gta online. To wypchneło nfs world i całą serię need for speed.

8902314106109971000808.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12/31/2018 o 19:05, nafson napisał:

Jest działajacy NFSW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://soapboxrace.world/

Sprawdziłem i działa .

Wracamy do gry!!!!

Już bardziej z sentymentu niż chęci spędzenia kolejnego dnia w nfsie, wejść i odwiedzić stare śmiecie zawsze warto. 

Póki co mam problem z pobraniem plików gry, prosi o wybór innego CGN, gdzie innego niestety nie ma. Jakby ktoś coś wiedział może pomóc, jak znajdę więcej czasu zagłębię się w temat jak to obejść.

@edit
Pobieram pliki ze strony nazwijmy to "producenta",  są instrukcje do odpalania gierki co prawda po rusku, ale translate działa jak należy. Zdam jeszcze relację jak już się zaloguję.

Opublikowano

no ja trochę pograłem. nie miałem jakiegoś większego problemu z pobraniem, jedynie trzeba było wyłączyć antywirusa bo nie przepuszczał ( avast free )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

https://vk.com/page-98012462_54767512 - tutaj cała instrukcja jak pobrać (z linkami), zainstalować i uruchomić, jedyne co to trzeba przez translator przepuścić chyba że zna ktoś ruski. 

Ogólnie gra się bardzo przyjemnie, graczy trochę jest, poprawione błędy EA n.p. czat działa normalnie, WSZYSTKO za IGC, piękna gierka. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5601bb547661a168.png

Jest lepiej niz myslalem, a dosc sceptycznie do tego podchodzilem. Synchro jest ok, w pozniejszych godzinach idzie sobie pojezdzic w wyscigach takze jest calkiem niezle

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...