Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia [Dedyk] [Pl]

SerwerElcardia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli , że on może , a ja nie kur*a co to ma być ? Też chcę tak... Ninja mi się znudziła i chcę sobie surą pograć ? he..

i7280_12.gif

Opublikowano

Czyli , że on może , a ja nie kur*a co to ma być ? Też chcę tak... Ninja mi się znudziła i chcę sobie surą pograć ? he..

Hardcore to jest zycie..inni maja z dupy lepiej,a inni musza ostro zapierdalac zeby cos osiagnac..

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Opublikowano

" Idealny dla dzieci neo " ^^ , bo kto siedzi przy kompie w wakacje ? U mnie dopiero za tydzień wakacje.

A i Dexterowi zmieniono postać , bo wpłacił 50zł. na serwer. =/

i7280_12.gif

Opublikowano

nic nie wpłacał i nie opowiadaj głupot pajacu. postać dextera została przejęta przez jego brata a sam wlaściciel został GM.. i tyle w tym temacie znawco

Hahahahahahahahaha , to ty masz w teamie pajaców. Dowiedziałem się tego od jednego członka zespołu. Widzę , że grasz na wał.

Pajacem ty jesteś. Samosieje najlepsze ty kur.. " Ganjo Znawco "- haha ..

Ban za to , że wypowiedziałem swoje zdanie ? ;x

Wasza uczciwość jest bardzo płytka. Czemu ciągle wały wkręcacie , że dodacie Instr. do NPC ? Nie dropią książki , ani nie ma u NPC , a dwie osoby biegają ze skillami konnymi ? Czyżby " GameMaster" kogoś bardziej polubił ?

Klaunów miejsce jest w cyrku , więc wypier.. tam.

i7280_12.gif

Opublikowano

Powiem tak na serwerze mam 73 z 100kk ale żeby mieć tyle kasy to trzeba się namęczyć ale drop yang jest dość mały , ceny są jak na PL praktycznie grałem na nim dla tego że kumpel grał ale mojego kumpla zbanowali za wbicie 80 lvl było w emailu napisane powód bana : wbicie 80 lvl tyle mu napisali to po co tracić czas na takim serze dlatego mam własny

Mój kanał na YouTube

http://www.youtube.com/user/skora120?feature=mhee

Mój komputer:

Procesor: AMD Phenon II X4 965 3,4GH X 4

Ram: 8GB

Karta Graficzna: GeForce GTX 460 1GB

Twardziel: 1T

Opublikowano

Primo - w tym temacie osoby poniżej 20 postów powinny miec DAWNO zablokowaną możliwość pisania postow.Szlag trafia jak patrze na konta z 1 postem ze server bardzo dobry.

Secundo - To że Carbon,i cały ten Team w kulki leci,wiadomo było od maja.Zbanowali mnie,osobe z zatrutym +9 za gówno.Pomijam ze w teamie taka korupcja,że to jest server marzen dla tych co maja znajomosci/kase.

Tertio - Pozdrawiam wszystkich którzy sie łudza,liża dupe Carbonikowi i reszcie.Otworzycie oczy,dostaniecie bana,zmienicie server jak ja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dexter ci pisał? jak dexter już dawno nie gra - postać została usunięta z eq - w zamian dostał konto z tym samym levelem, czystą postać ninja. bo tamta profa mu sie zmienila. i nie wkrecaj o jakis korupcjach itd. nie podoba sie to nara

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale ty dzieciaku jesteś przypałowy , tak dexter mi pisał , ze swojego wojownika o nicku DeXo , więc nie ściemniaj bajkopisarzu , a ja już dawno się z serwerem pożegnałem po twoich bajeczkach. Gościu przykry zniknij !

" Bo tamta profa mu sie zmienila " - tak sama się zmieniła.

i7280_12.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...