Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytanie 1 mniej wazne

Gdzie expic na 43 body eq +6/7/8 ??

pytanie 2 wazne

miesiac temu koles grozil mi banemto ja mu na gg zagrozilem ze moj wujek go rozje....i potem pogodzilismy sie predzej straszyl ze drukuje i idzie na policje , ale po miesiacu znow zaczyna mnie szantazowac na metku i gg ze jak czegos mu nie dam itp to idzie na policje. co z tym zrobic kto bedzie mial gorzej przesrane itp itd ? doradzcie (modek nei zamykaj przez 1h chociaz pls:>)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Wydaję Mi się że on cie tylko próbuje nastraszyć i wykorzystuje to co przedtem mu napisales chcąc czerpać z tego korzysci grze a nic pozatym nie zrobi

Opublikowano

olej go ... połowa ludzi w metku to zwykłe kidy po 12-16 lat które nawet nie wiedzą jak się składa podanie na komisariacie (osobiście też nie wiem ale mówie) . zignoruj frajera i graj dalej bezstresowo

JP 100%

Opublikowano

Odp 1. BO, lub Pustynia

Odp 2. Olej go niech sobie piszę banem to może grozić GM a on to może tylko nagrac filmik jak na sh jedziesz itp tylko ty wiesz za co przyczepił sie do ciebie a jeśli tak bez powodu to go olej

Pozdrawiam

Opublikowano

dzieki wam + leca ale wypowiadajcie sie dalej musze znac wiele opinie:)

userbarwb.png

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

jest to tak zwane dziecko neo....

sam niczego nie osiągnął więc próbuję wysępić od ciebie różne przedmioty...

nie bój się go, napisałeś że Cię szantażował więc też bez szwanku by nie wyszedł...

a co do 1 pytania do najlepiej załatw dobrego buffka i sam na BO lub z kimś w pt na sw

Opublikowano

Lol, nie dygaj i olej debila. Chcei cie szantażem wykorzystac i zarobic. Idac krok dalej mozesz go nastraszyc, ze zglosisz na policje nieustanne szantażowanie i chlopak da spokoj, albo powiedz ze powiedziales rodzicom i ze oni juz go zglosili :D

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...